Tresko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 hvala vam, divni ste (hvala i onima iz pm-a), malo cu sad da pogledam i raspitam se, ove informacije mi bas bas dosta znace. Još samo preporuka da se proveri pre kupovine, koji tip ventila koriste u Srbiji za dopunu, pošto znam da maltene u svakoj zemlji imaju neki svoj tip ventila drugačijih dimenzija ili oblika. Pa barem da se kupi onaj multi adapter za dopunu, tako da gde god ode može da se dopunjava.
Аврам Гојић Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) jel neko zna gde ima da se vide stari plakati sa Festa?edit: nasao na fejsu Edited February 20, 2013 by Marko M. Dabovic
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Da li je moguce da su neke boce sa gasom losije od drugih? Cini mi se da mi je plamen nekako kilav u poslednjoj turi.
halloween Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Gosn' Daboviću, ako stupite u kontakt sa onim vozačem kombija po bilo kom osnovu, uzmite mu broj telefona. Treba mi tako nekakav žustar prevoznik za predstojeću selidbu. Edited February 21, 2013 by halloween
aram Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) @dabovicnaravno da je moguce Edited February 21, 2013 by aram
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Gosn' Daboviću, ako stupite u kontakt sa onim vozačem kombija po bilo kom osnovu, uzmite mu broj telefona. Treba mi tako nekakav žustar prevoznik za predstojeću selidbu.:lol:no, Arame, jel moze objasnjenje u cemu je fazon?
aram Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 pa nemam ga, tj. ne znam ga :Dali sam primetio da se desavalo, dok nisam odustao od kupovine sam i poceo da zovem nekog gospodina koji je inace radio kao profesor matematike, a posle posla razvozio i instalirao plinske boce.
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 meni je moj gospodin, inace vlasnik prodavnice kucnih ljubimaca, do sada dovozio brz plin. poslednji plin mu je spor, jedva zagrejem gvozdje na vatri, a kafa se kuva kao na Everestu.
aram Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 skreni gospodinu paznju, najebace se milosne majke gospodi u tocionici i bice sve opet ok, neko vreme :D
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ma super je lik, postedecu ga svog gneva. Ali ovaj plin me ometa u kuvanju.
wall Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 meni je moj gospodin, inace vlasnik prodavnice kucnih ljubimaca, do sada dovozio brz plin. poslednji plin mu je spor, jedva zagrejem gvozdje na vatri, a kafa se kuva kao na Everestu.Ne bi li voda na Everestu pre proključala.
Аврам Гојић Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ne znam da bi pre ali bi vrila na manjoj temperaturi, sto je ekvivalent mog nestrpljenja da voda najzad provri, nego sipam caj I kafu pre nego sto provri. Jebem ti gikovski forum.
wall Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) Ne znam da bi pre ali bi vrila na manjoj temperaturi, sto je ekvivalent mog nestrpljenja da voda najzad provri, nego sipam caj I kafu pre nego sto provri. Jebem ti gikovski forum.:lolol:Edit: Mada opet, razređen vazduh, slabije sagorevanje plina... Možda bi mu trebalo više vremena...Gde su bre oni naučnici kada trebaju? Edited February 21, 2013 by wall
aram Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ma super je lik, postedecu ga svog gneva.pa nisam reko da se ti njemu najebes majke :Dali stvarno, u njegovom je interesu da ga upozoris da su ga zajebali
Recommended Posts