April 29, 200915 yr ima li negde da se kupi tvrda futrola za naocare, koja se nosi na kaisu, ali uspravno?
April 29, 200915 yr ima li negde da se kupi tvrda futrola za naocare, koja se nosi na kaisu, ali uspravno?imam utisak da se ova futrola nosi uspravno.a patriocki element je prisutan;).
April 30, 200915 yr Traži se ALFA BETA FILM(ne, nije AB film za kontracepciju)nema ga u "velikim" apotekama;Služi za otklanjnje bradavica.
May 3, 200915 yr Traži se ALFA BETA FILM(ne, nije AB film za kontracepciju)nema ga u "velikim" apotekama;Služi za otklanjnje bradavica.Ovaj Alfa Beta film izgleda da u opste nije tesko naci... ;)
May 4, 200915 yr zna li neko gde se moze kupiti perje?vestacko ili prirodno, svejedno. ne ono za punjenje jastuka i ta sranja, nego velike peruske?
May 4, 200915 yr e, al ne treba meni ono sto se stavi oko vrata i te fore.treba mi ukrasno perje. paunova pera, nasla sam kontakt, tj. farmu nojeva koja prodaje ukrasno perje [haha].
May 4, 200915 yr imal nedje da se kupi monopol, onaj dziberski, sa beogradom? :Palternativno: koji monopol da uzmem i dje?
May 5, 200915 yr da li na internetu mogu da nadjem katastar nepokretnosti srbije i da li kojim nezdravim ali korisnim slucajem on obuhvata i kosovo? sajt geodetskog zavoda ne mogu da otvorim, mater im.
May 5, 200915 yr Dje ima da se kupi kuvarica?bude natim sajmovima ruchnih radova, po zemunu i nbg. i da pitash u bezistanu, oni tamo imaju neke narodne termine.ili da zamolish neku babu iz kraja, koja ume. to se radi za veche pred tevejom :)
May 5, 200915 yr Zna li neko nekoga ko ima one merdevine iz nekoliko delova, pa idu visoko. Trebalo bi da se siđe u okno lifta (koliko ima između visokog prizemlja i podruma, oko 4 metra) jer je upao telefon sa bitnim brojevima. Dakle, merdevine za iznajmljivanje :).
May 6, 200915 yr Gde imaju da se kupe rukavice, damske, one što idu preko laktova, do polovine mišica? Hitno, trebaju za svadbu (ne moju doduše :) )
May 6, 200915 yr u sremskoj postoji radnja u kojoj siju rukavice, nisu skupe. neugledna, ali u izlogu ima rukavice.