Grunf Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ima li negde da se kupi tvrda futrola za naocare, koja se nosi na kaisu, ali uspravno?
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ima li negde da se kupi tvrda futrola za naocare, koja se nosi na kaisu, ali uspravno?imam utisak da se ova futrola nosi uspravno.a patriocki element je prisutan;).
eye of the beholder Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Traži se ALFA BETA FILM(ne, nije AB film za kontracepciju)nema ga u "velikim" apotekama;Služi za otklanjnje bradavica.
eye of the beholder Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Traži se ALFA BETA FILM(ne, nije AB film za kontracepciju)nema ga u "velikim" apotekama;Služi za otklanjnje bradavica.Ovaj Alfa Beta film izgleda da u opste nije tesko naci... ;)
Killiana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 zna li neko gde se moze kupiti perje?vestacko ili prirodno, svejedno. ne ono za punjenje jastuka i ta sranja, nego velike peruske?
morgana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 bilo je nekad u prizemlju cumicevog sokaceta, u radnjici sa pozamanterijom.
Killiana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 e, al ne treba meni ono sto se stavi oko vrata i te fore.treba mi ukrasno perje. paunova pera, nasla sam kontakt, tj. farmu nojeva koja prodaje ukrasno perje [haha].
gospa buba Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 imal nedje da se kupi monopol, onaj dziberski, sa beogradom? :Palternativno: koji monopol da uzmem i dje?
morgana Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 da li na internetu mogu da nadjem katastar nepokretnosti srbije i da li kojim nezdravim ali korisnim slucajem on obuhvata i kosovo? sajt geodetskog zavoda ne mogu da otvorim, mater im.
gospa buba Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dje ima da se kupi kuvarica?bude natim sajmovima ruchnih radova, po zemunu i nbg. i da pitash u bezistanu, oni tamo imaju neke narodne termine.ili da zamolish neku babu iz kraja, koja ume. to se radi za veche pred tevejom :)
kiki Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Zna li neko nekoga ko ima one merdevine iz nekoliko delova, pa idu visoko. Trebalo bi da se siđe u okno lifta (koliko ima između visokog prizemlja i podruma, oko 4 metra) jer je upao telefon sa bitnim brojevima. Dakle, merdevine za iznajmljivanje :).
Dankan Ajdaho Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gde imaju da se kupe rukavice, damske, one što idu preko laktova, do polovine mišica? Hitno, trebaju za svadbu (ne moju doduše :) )
Killiana Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 u sremskoj postoji radnja u kojoj siju rukavice, nisu skupe. neugledna, ali u izlogu ima rukavice.
Recommended Posts