kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) tkz. džombometar, zbog ovog sam u vojsci najebao ko žutiznao sam da će kad tad da zatreba -_-edit:ovo je manufaktura, geštetnerodštampaj ovo pa drži ispod tastature Edited December 26, 2012 by kud u maglu Simovicu
halloween Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) Ne mogu da se snađem ovom džombometru jer nije rok 365 dana. Treba mi baš klasičan kalendar sa 12 meseci. Ako ne nađem, imrovizovat ću si neki džombometar na kraći rok i podeliti sa vama da ocenite uradak. Edited December 26, 2012 by halloween
Frank Pembleton Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 tkz. džombometar, zbog ovog sam u vojsci najebao ko žutiznao sam da će kad tad da zatreba -_-edit:ovo je manufaktura, geštetnerodštampaj ovo pa drži ispod tastatureJaoooooo :Hail: :Hail:
gospa buba Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 dzombometar je fenomenalan, samo sad da smislim neshto od 365 dana, a da nije 365 kila
sailorman Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Da li neko može da mi kaže da li i gde u Beogradu može da se iznajmi bicikl na par dana?Hitno mi je, unapred puno hvala.
belch Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 daću ti ja moj ako ti treba na par dana, nemoj bacaš pare
sailorman Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hvala FSS, ali ne treba meni, treba mom poznaniku iz Londona.
belch Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 na adi se inače iznajmljuje, al ne znam dal rade zimimogu i drugaru da pozajmim, imam i jedan veliki
sailorman Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Jao, ti si divna! Ajde javim ti se još, malo mi je glupo da uzimam tvoj. Plus ovaj čovek ima skoro 2m i sigurno preko 100kg, navikao je da vozi pogrešnom levom stranom i ko zna šta sve još. Pogledaću za to na Adi, a sad sam našla na netu i neki bajk rental na Ušću.Hvala anyway!
belch Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 (edited) ovaj moj veliki je za upravo tolikog vozača :)uostalom, sviđa mi se ideja da imam od koga da tražim bajs na zajam ako nekad odem u london :Dnemoj da ti bude glupo, meni se jako sviđa ideja deljenja stvari među ljudima (couchsurfing, autostop, rideshare i to)editmislim da može i na šetalištu pored save sa novobeogradske strane (45. blok) da se iznajmi bajs, to jest ako rade zimi Edited January 9, 2013 by funk soul sister
kud u maglu Simoviću Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 kako se zove onaj etnolog, ako je uopšte etnolog koji je stalno po tv-u pričao o nekim vračevima, vidovitim zorkama i sličnim, a nije isto ima sedu kosu, al nema bradu
Lezilebovich Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) slabe veze ima sa bilo čim što si napisao, ali je možda ratko božovič ? Edited January 15, 2013 by Lezilebovich
kud u maglu Simoviću Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 nijeliči na ivu josipovica, samo nema naočare i malo je buckastiji <_<
Recommended Posts