Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

jel ima neku preporuku za desinsekciju u gradu ?imam neke bube po kupatilu, ne mogu da ih se resim, danas mi je jedna zalutala u sobu :puke:
beostan se zovu meshtri vrlo fini, ali moram da trazim telefon.
Hvala vi, no sam vec organizovao 1 pokolj. Evo ga link, doso neki fini momak, malo popricali, on odradio sta ima i kraj price.
  • Replies 8.3k
  • Views 831.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Danke, pokusacu sutra, al kontam da ce me klepiti posteno ako dolaze po nju u ns

samo da znas da ta friteza nije bas najzdravija za holesterol :fantom:

mani me tih saveta blic zene- zitarice ujutru brokoli uvece cvekla za uzinu, topljenih cvaraka vama treba- vrucih, pa da vidis

e, kad smo kod toga, de cu da teram na servis elektricheski inhalator, praktichno kompresor?josh da je s ove strane i bob da me vidi ^_^
Koje je vrste tj. marke inhalator?Moj je CompMistcompmist-compressor-nebulizer-im-40105000-76662.jpgibas smo u ponedeljak bili u servisu i vise sam nego zadovoljna uslugom. Ako je ista firma telefon im je 7544-533 a nalaze se na Banovom Brdu.Ako pak nije taj mozda mogu da pomognu :optimista: :-)

identiko, 100% :Dbanovo brdo. ustrijelicu se ^_^edip. hvala!

Edited by thermal bug

identiko, 100% :Dbanovo brdo. ustrijelicu se ^_^edip. hvala!
nema na sta,sluzimo narodu :)

tražim adresu kineskog tržnog centra u bg za jednog novosadjanina sa đi pi esom pa sam našla dva i sad nemam pojma u koji da ga pošaljem ili u oba...u jurija gagarina 91 ili u tc ,,Zmaj,, autoput br.20?

Bolje u Jurija Gagarina, to se podrazumeva kad se kaže ''kineski tržni centar''. Ovo na autoputu je veleprodajni centar koji je od proletos počeo da se bavi i maloprodajom, ogroman prostor, nekoliko velikih hala sa lokalima, ali uglavnom poluprazno...edit: e sad, ako traži veleprodaju ondak obrnuto...

Edited by fanjo

e hvala :)ne,ne obični tc

Edited by ivy

i jedno i drugo su kineski™ tržni centri, ovaj u Jurija Gagarina je staaaari, a ovaj na auto putu je novi, ranije je u njemu bila uglavnom prodaja na veliko, ne znam kako je sadaako već dolazi iz novog sada nek prvo svrati u taj na auto putu, to mu je 100 metara skretanje sa puta pored kog ionako prolazi, pa posle nek svrati kod staaaaarih kinezakačio sam već na topicu o NBGDu da je kod starih kineza (u exRK Beograd, Piramida kod Meka) otvorena kineska™ robna kuća, deluje svecki

hvala,poslaću ga u taj u jurija gagarina jer dolazi rano u bg a i nije neka hića tipa potrage za ne znam-ti-ja-čime pa da baš mora u oba da ide,kontam šta ima u jednom ima i u drugom..

Gde kupujete tonere ,ili kako se već zove , za samsung laser crno beli onaj kućni ?Послато са U8815 користећи Тапаток 2

a što bi kupovao? recikliraj, više se isplati

a što bi kupovao? recikliraj, više se isplati
kako god...dakle gde kupujete/reciklirate?