Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Gde da nadjem nekoga ko se bavi izradom nakita u Beogradu? Konkretno trebaju mi neke mindjuse.

Posted

Na FB :) meni stalno iskacu gomile tih koje prave nakit, naravno ako bi da prosnjuras od kuce. A ima ih i po gradu dosta, zavisi kakve mindjuse tj. od cega

Posted

Za zlato i filigran kod kujundžije.Za ostalo prvo mi pada na pamet radnja u Golsvortijevoj s desne strane kad se ide iz Bulevara, rade sa poludragim kamenjem,srebrom i bižuterijom.

Posted (edited)

I meni iskacu ali samo neke plastike a sada mi konkretno trebaju metalne.EDI: Hvala halloween, to mi je bas u komsiluku :)

Edited by pavllle
Posted

A možda može i neko od kreativnih forumaša PPP da ti pomogne, ima profesionalaca.http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=3896

Posted

U Delta sitiju na drugom spratu je trenutno u toku vašar na kome se prodaje i nakit . Ima nekoliko onih koji prave nakit , i metalni i to baš lep. Sličan koncept prodaje je 21 i 22 u Braće Krsmanović, kulturni centar GRAD.

Posted

Forumkinje, dajte hint gde u gradu po krojačkim radnjama u zimsko doba može da se nađe nuslin™ na metar, zlatni, crveni, taj fazon.

Posted
Forumkinje, dajte hint gde u gradu po krojačkim radnjama u zimsko doba može da se nađe nuslin™ na metar, zlatni, crveni, taj fazon.
Pogledaj u radnji Sajonara, na Trgu Nikole Pašića, br. 4, ili ih pitaj telefonom (334 51 80).
Posted

Ne znam baš da li ima zlatnog , crveni sam videla u Italteks radnjama, prodaja na kilo i na metar, najveća je u starom merkatoru na spratu a manja kod Kalenića na ćošku tačno nasuprot skverića . To je i najjeftinije ako praviš neki novogodišnji kostim a ne šiješ fensi balsku haljinu :lolol:

Posted (edited)

najveci italteks je sad u surcinu, mislimima pri vrhu balkanske ulice prodavnica metraze za koju naslucujem da bi mogla da ima zlatni muslin ili zlatno bilo staedit, ali nije jeftina radnja

Edited by morgana
Posted (edited)

a pa tih ludih tekstila ima kod brace chajniza u starom objektu na spratu. sad bash dal ima muslima™, to ne znam. ali crvenih i shljashtecih i zlatnih svakako ima.

Edited by thermal bug
Posted

je l postoji nekakva farba za kosu u spreju ili slicno, koja se skida pranjem?

Posted
je l postoji nekakva farba za kosu u spreju ili slicno, koja se skida pranjem?
sta je, jazavce, oces da se prefarbas u prerijskog psa ili tvora?
Posted

Postoji, pitaj bilo kog frizera (najbolje ženskog).