Alphons Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jel ima neku preporuku za desinsekciju u gradu ?imam neke bube po kupatilu, ne mogu da ih se resim, danas mi je jedna zalutala u sobu http://www.top-shop....rcint=tvp&pcs=2 beostan se zovu meshtri vrlo fini, ali moram da trazim telefon.Hvala vi, no sam vec organizovao 1 pokolj. Evo ga link, doso neki fini momak, malo popricali, on odradio sta ima i kraj price.
Duci Simonovic Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Možda oviDanke, pokusacu sutra, al kontam da ce me klepiti posteno ako dolaze po nju u ns
ToniAdams Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 samo da znas da ta friteza nije bas najzdravija za holesterol
Duci Simonovic Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 mani me tih saveta blic zene- zitarice ujutru brokoli uvece cvekla za uzinu, topljenih cvaraka vama treba- vrucih, pa da vidis
puella Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 e, kad smo kod toga, de cu da teram na servis elektricheski inhalator, praktichno kompresor?josh da je s ove strane i bob da me vidi ^_^Koje je vrste tj. marke inhalator?Moj je CompMistibas smo u ponedeljak bili u servisu i vise sam nego zadovoljna uslugom. Ako je ista firma telefon im je 7544-533 a nalaze se na Banovom Brdu.Ako pak nije taj mozda mogu da pomognu :optimista: :-)
gospa buba Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) identiko, 100% :Dbanovo brdo. ustrijelicu se ^_^edip. hvala! Edited November 23, 2012 by thermal bug
puella Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 identiko, 100% :Dbanovo brdo. ustrijelicu se ^_^edip. hvala!nema na sta,sluzimo narodu :)
ivy Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 tražim adresu kineskog tržnog centra u bg za jednog novosadjanina sa đi pi esom pa sam našla dva i sad nemam pojma u koji da ga pošaljem ili u oba...u jurija gagarina 91 ili u tc ,,Zmaj,, autoput br.20?
Đipalo Junuz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Bolje u Jurija Gagarina, to se podrazumeva kad se kaže ''kineski tržni centar''. Ovo na autoputu je veleprodajni centar koji je od proletos počeo da se bavi i maloprodajom, ogroman prostor, nekoliko velikih hala sa lokalima, ali uglavnom poluprazno...edit: e sad, ako traži veleprodaju ondak obrnuto... Edited November 25, 2012 by fanjo
ivy Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) e hvala :)ne,ne obični tc Edited November 25, 2012 by ivy
kud u maglu Simoviću Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 i jedno i drugo su kineski™ tržni centri, ovaj u Jurija Gagarina je staaaari, a ovaj na auto putu je novi, ranije je u njemu bila uglavnom prodaja na veliko, ne znam kako je sadaako već dolazi iz novog sada nek prvo svrati u taj na auto putu, to mu je 100 metara skretanje sa puta pored kog ionako prolazi, pa posle nek svrati kod staaaaarih kinezakačio sam već na topicu o NBGDu da je kod starih kineza (u exRK Beograd, Piramida kod Meka) otvorena kineska™ robna kuća, deluje svecki
ivy Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 hvala,poslaću ga u taj u jurija gagarina jer dolazi rano u bg a i nije neka hića tipa potrage za ne znam-ti-ja-čime pa da baš mora u oba da ide,kontam šta ima u jednom ima i u drugom..
Frank Pembleton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Gde kupujete tonere ,ili kako se već zove , za samsung laser crno beli onaj kućni ?Послато са U8815 користећи Тапаток 2
renne Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 a što bi kupovao? recikliraj, više se isplati
Frank Pembleton Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 a što bi kupovao? recikliraj, više se isplatikako god...dakle gde kupujete/reciklirate?
Recommended Posts