Zli Gli Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Gde ima dobrih Speedo gaca za kupanje, a da pritom nisu mnogo skupe? Npr. ovako nesto:UnoDueTreMislim da u Novom Sadu, u Djak sportu, ima model slican ovom prvom ali je cena valjda 30 evra, a to mu ga dodje malo mnogo.
le petit nicolas Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 gde bi se mogli kupiti stitnici za oci, sto se stavljaju nocu, da ne smeta svetlo?poz
nbg4ever Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Uh, pitao je neko za to vec. Ima ih u vecim parfimerijama.@ZliJa sam letos uzeo Nike sorc za kupanje za 2000 i to krajem leta, na snizenju. Ne znam koliko moze jeftinije da bude. A ti jos hoces taj uzguzni model. Pogledaj u nekom outletu...
pachule Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 gde bi se mogli kupiti stitnici za oci, sto se stavljaju nocu, da ne smeta svetlo?pozMislim da mi je neko rekao da je u extreme intimu vidjen doticni povez (i to na tufne)
Zli Gli Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ne mora uzguzni, moze i kao ovaj drugi, taj mi je cak i bolji... Treba samo da ne bude mnogo dugacak i da je od materijala koji se brzo susi na suncu, tj. ne zadrzava vodu predugo. Imam vec jedan takav ali je u gej boji, nandzarasti. Da je bar crveni pa da budem k'o Mic Bjukenon ili neki drugi bejvoc...I dve hiljade je prihvatljiva cena, tri vec ne dam.
le petit nicolas Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Mislim da mi je neko rekao da je u extreme intimu vidjen doticni povez (i to na tufne)hvala, pronadjeno. na tufne 827 dinpoz
le petit nicolas Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 (edited) pa gde si ti, lpn, nema te ovih dana?gde se moze nabaviti masna hartija, u shmensi verziji: paus papir. ne treba mnogo, da se pokrije jedan decji "dobos".pozeljno hitno.pozps. ubeograd. ne novi Edited April 28, 2009 by le petit nicolas
pachule Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Opet ja :DGolsvortijeva, pri vrhu (blizu kruznog toka na kalenicu) pa tu ima jedna knjizara (sa desne strane, kad ides ka kruznom toku)E pa u toj knjizari (imaju sve onako za arhitekte, tako da sam skoro 100% sigurna da imaju i paus)
le petit nicolas Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 fala, fala. sto reko onaj jedan: da te nema, trebalo bi te izmisliti. bar dve :) poz
mioba Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 za jedan kvas s nogu donesem ti paus, golsvortijeva mi neobično blizu
le petit nicolas Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) pa mogle bismo, vreme je neobicno (temperaturno) pitomo. cimni me. ili da ja tebe?ps. imamo 0,33 l, hladno - jutros provereno poz Edited April 29, 2009 by le petit nicolas
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (blizu kruznog toka na kalenicu)takoreci, blizu siptarca;).
FranziskaKafka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gde se u Beogradu nalazi Čindrićeva ulica? (Ili tako nekako - pacijent nije siguran da li je tačno tako ili nešto slično.)Tu bi trebalo da se nalazi neka privatna ordinacija/laboratorija/šta li (opet pacijentova nesigurnost na delu: ja l' je Medika, ja l' nešto slično).Ne mogu da je nađem u onom štampanom izdanju Mape ulica - Beograd, a ne slušaju me ni ove online mape.
boshoku Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gde se u Beogradu nalazi Čindrićeva ulica? (Ili tako nekako - pacijent nije siguran da li je tačno tako ili nešto slično.)Tu bi trebalo da se nalazi neka privatna ordinacija/laboratorija/šta li (opet pacijentova nesigurnost na delu: ja l' je Medika, ja l' nešto slično).Ne mogu da je nađem u onom štampanom izdanju Mape ulica - Beograd, a ne slušaju me ni ove online mape.da je rijeka u pitanju, no problem. 'vako mis'm da ulica tog (mozda, MEDIKOM Braničevska 12a) ne postoji u bg.
Idioteque Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gde se u Beogradu nalazi Čindrićeva ulica? (Ili tako nekako - pacijent nije siguran da li je tačno tako ili nešto slično.)Tu bi trebalo da se nalazi neka privatna ordinacija/laboratorija/šta li (opet pacijentova nesigurnost na delu: ja l' je Medika, ja l' nešto slično).Ne mogu da je nađem u onom štampanom izdanju Mape ulica - Beograd, a ne slušaju me ni ove online mape.More biti da je Čingrijina? To je nastavak D. Tucovića posle Kliničkog centra Zvezdara.
Recommended Posts