maheem Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ovaj je sličan našem, al sam se zeznuo za dimenzije, 160*190 je kad se rasklopi, što je opet više nego dovoljno za dvoje. pogledaj ove : http://www.darijanan....com/stores.phpMi tamo kupili 2 komada sto se razvlace, po potrebi. Mislim da su im max dimenzije 160*190, ali i na 140*190 moze komotno da spava 2 ljudi. Odlicni su, preporucujem.moraću nešto tako jer jebeno nigde nisam našao 2x2. opet ću fimove na tvu da gledam s boka <_<
gospa buba Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 moraću nešto tako jer jebeno nigde nisam našao 2x2. opet ću fimove na tvu da gledam s boka <_<e, odlichni su oni, mi smo kod njih uzeli ugaonu garnituru pod nazivom grof srecko, personalizovanih dimenzija i skroz je to dobar kvalitet bio za tu kinu. i josh je ziv grof, osim sto su djeca nalila u njega koja 2-3 kila vocnog jogurta itakoto.
Mr.Mxyzptlk Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) baterije od 9 volti u okolini slavije??? Edited November 8, 2012 by exTRaGluv
morgana Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 gdje da ofarbam cizme (tj dio, onaj donji, iz svijetlo u tamno braon) a da budem sigurna da ce rezultat da bude dobar?
nera Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Morgana, to bi trebalo da rade tasneri, a i obucari.
morgana Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 (edited) dada, znam :)ali me zanima ko provjereno dobro radi (u bgd), posto je farbanje koze dosta osjetljiva stvar. Edited November 8, 2012 by morgana
nera Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Da, ali nazalost tasneri i obucari su zanimanja u izumiranju... ako ne dobijes informaciju u medjuvremenu, proveriku kod tetke koja drzi obucarsku radnju ko to radi, tj. ako ona ima neku preporuku
basketas Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Probaj u 29-om preko puta GZZ,tasner radi bojenje koze(jako kvalitetno,iz iskustva) ali nisam 100% siguran za obucu.
morgana Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) hvala :)imam fleku na sasvim dobrim koznim cizmama, steta je da ih bacim zbog toga Edited November 9, 2012 by morgana
Kelt Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 videh da vodoinstalater ima neke ključeve sa četvrtastim otvorima za odvrtanje/zavrtanje ventila od 3/4 i pola cola, gde to može da se kupi? Nema u Merkuru
Tale Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 U nekoj drugoj prodavnici ručnog alata. Wobby alati mi prvi padaju na pamet.Kako izgleda taj ključ?
Kelt Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 otprilike kao ključ za svećice, pasuje na osovinu ventila. Probao sam sa okastim ključevima ali nema u toj veličini, a ovaj nije hteo da mi kaže kako se zove. Za nuždu može i klještima, ali uvek oštetim metal i potrebalo mi je toliko puta da mi je lakše da kupim namenski alat.
Recommended Posts