Indy Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Nemate neki sajt sa tim linijama? Uqrac cu se snadjem sledeci put kad dodjem.
Аврам Гојић Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) hehe nisam znao za ovo, hvala!indy, ima i sajt planplus.rs, on ti kulturno odredi trasu autom ili GSP-om od tacke A do tacke B, ali ne nudi uvek sve alternative Edited October 20, 2012 by Marko M. Dabovic
S.L. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Gde moze da se odnese stara odeca koja je viska u kuci? Ne bih da ostavljam pored kontejnera, poceli su da dezuraju neki iz JKP i upozoravaju da se nista ne ostavlja pored. "Ukoliko imate upotrebljivu garderobu koja vam ne treba, knjige, važeće lekove ... a želite da pomognete ugroženim ljudima, možete ih pokloniti "Prihvatilištu za odrasla i stara lica" u Kumodraškoj 226a (preko puta Soko Štark fabrike), tel. 011/2466-996; prosledite dalje ovaj status jer Ustanova nema ni FB stranicu ni sajt, te ne bi bilo loše da što više ljudi na ovaj način sazna za njih i eventualno pomogne. via Miloš Raičević"Ne znam da li je bilo ili ne.. ali, da li neko zna gde moze da se kupi drustvena igra, pictionary?Po Bgu je bila u Turbo limacu, ali je on zatvoren.. postoji i neka kopija pictionary-a, zove se Drow out, pa ako neko zna nesto vise oko toga gde moze da se nabavi, neka napisehvalaVideh u "Aksa" prodavnici (u Nikolaja Gogolja).Pozovi i proveri (ako još tražiš).Btw. ja se ubih tražeći nalepnicu "Beba u autu".
đorđe geprat Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Gde moze da se odnese stara odeca koja je viska u kuci? Ne bih da ostavljam pored kontejnera, poceli su da dezuraju neki iz JKP i upozoravaju da se nista ne ostavlja pored.ja nosim u svratište u krfskoj
New Order Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Da li neko mozda zna gde u Beogradu mogu da se nabave raznorazni kostimi? Povod - Noc Vestica. :)
New Order Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Da, hvala. To su vise standovi koliko se secam, ne znam da li imaju bas onako celi kostimi, vec verovatno vise samo maske ali provericu opet...Mislio sam nesto vise tipa ovom: http://www.hottopic....c/Halloween.jsp Edited October 21, 2012 by New Order
čekmeže Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ima li gde u ovoj državi da se kupi Lloyd zx zeleni nindža?
Skyhighatrist Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Hippopotamus?Trebalo bi da moze i da se narucuje iz kataloga, ako nema u radnji...
čekmeže Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Hvala na savetu, ali sajt je takav kurac, klikni na sliku, error 404 naručiću od garija da donese iz Segedina.Obišo juče ceo NS i nigde nema, to je neka pomama ko da dele džabe proda se za dan...
Skyhighatrist Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ma cimni ih fonom, ja sam tamo odavno (cca 10 godina) narucivao neke komplete, bejahu krajnje efikasni...
Strucnjak Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ovo sam stavio na shoping topicu, al mozda je ovo pravo mesto:gde ima da se kupi ono ogledalce, malo, koje moze da se montira ili drzi na radnom stolu, eventualno sa nekim osvetljenjem? Zena cupa obrve u kuhinji pod neonkom, dok ja pokusvam da joj objasnim da je najbolje i najprakticnije da to ipak radi u radno vreme na radnom mestu. Buduci da je sama u kancelariji to joj nece predstavljati neki problem. Hvala.
maheem Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ovo sam stavio na shoping topicu, al mozda je ovo pravo mesto:gde ima da se kupi ono ogledalce, malo, koje moze da se montira ili drzi na radnom stolu, eventualno sa nekim osvetljenjem? Zena cupa obrve u kuhinji pod neonkom, dok ja pokusvam da joj objasnim da je najbolje i najprakticnije da to ipak radi u radno vreme na radnom mestu. Buduci da je sama u kancelariji to joj nece predstavljati neki problem. Hvala.'vako nešto: http://www.alexandar-cosmetics.com/sr/product/Pokazna_ogledala/1222/page/0/Ogledalo_sa_svetlom15x_R122/0/1003DA LI NEKO ZNA GDE MOGU DA KUPIM RASKLOPIVI TROSED ALI NORMALNIH DIMENZIJA ZA DVOJE? RECIMO 200X200CM? DA KAD SE TAJ KAUČ/TROSED RAZVUČE DOBIJE DIMENZIJE BRAČNOG KREVETA???
Recommended Posts