Idioteque Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Ne znam gde da stavim ovo, a ovo bi na shopping, udeshavanje iziskivalo ceo novi topic. Dakle, treba mi odelo. Nemam niti jedno, niti sam ikada imao, eto doslo vreme. Ne predstoje ni bogzna kakva putovanja, pa valja tu kupovinu obaviti u Beogradu. Ocu nesto sto manje klasicno, ako moze neki slim fit. Ako je u slobodnoj prodaji mrsav izbor, znate li kakvog dobrog krojaca?Uh, ja sam imao muke da nađem slim fit model koji mi se sviđa. I na kraju uspeo u Zekstri u Knezu. :( Dvadesetak hiljada, brojevi od 100 pa na dalje, pandan 50 pa na dalje za "normalan" kroj.
ToniAdams Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 duvajte ga slim fitovci. sve bi vas pobanovo zbog kurcenja.
ordi Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 (edited) Da li postoji i ako da, gde moze da se nadje sredstvo protiv stvaranja kamenca na tockicima za vrata tus kabine kako bi se sprecilo blokiranje i ispadanje iz lezista istih? Sirce ne pomogne bogzna kako. Treba mi neka opasna hemikalija. Edited June 2, 2012 by orderka
Frank Pembleton Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Da li postoji i ako da, gde moze da se nadje sredstvo protiv stvaranja kamenca na tockicima za vrata tus kabine kako bi se sprecilo blokiranje i ispadanje iz lezista istih? Sirce ne pomogne bogzna kako. Treba mi neka opasna hemikalija.Imas onaj axel anti-calc pa "naulji" ostavi da proradi pa isperi recimo...Nema trajnog resenja...
ducca Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Hteo da uradim neki print na majici, gde da to odradim u BG a da se ne raspadne od par pranja?
Ryan Franco Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) gde god rade sito štampu. najbolje da guglaš pojam pa da ih pozoveš za detalje, cene, minimalne količine...sito preporučujem zato što se definitivno nece raspasti nakon par pranja.ako te to sve smara, možeš i preslikač u byzartu ali skoro sam čuo da nije baš najbolji kvalitet. al to nije skupo, tu mož se zezaš. Edited June 4, 2012 by McCabe
Frank Pembleton Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 gde god rade sito štampu. najbolje da guglaš pojam pa da ih pozoveš za detalje, cene, minimalne količine...sito preporučujem zato što se definitivno nece raspasti nakon par pranja.ako te to sve smara, možeš i preslikač u byzartu ali skoro sam čuo da nije baš najbolji kvalitet. al to nije skupo, tu mož se zezaš.Ajde ako nadjes javi, to i mene zanima....
Tale Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Tražim iPad 3 4G 32GB. Gde ima?edit: našao Edited June 7, 2012 by CTale
Kelt Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) greška, drugi topic Edited June 8, 2012 by Kelt
MayDay Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 je l ima negde u slobodnoj prodaji u bgd suzavac u dezodorans formatu ?
Malkmus Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) Zabranili to pre nekoliko godina.al sam brz. Edited June 9, 2012 by Malkmus
Далибор Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 na brzinu na google nadjoh ovoghttp://www.oglasibalkan.com/oglasi/1/posts/2_Sport/1_Sportska_oprema/83709_NEMA_KI_sprej_suzavac_za_samoodbranu_od_ljudi_i_ivotinja_cs_gas_i_biber_1_000_din_Karaburma.html
Recommended Posts