Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
ima i St.Nikolas kod fontane, ako nije predaleko
ne to! bolje da se drzi instituta.
Posted
ne to! bolje da se drzi instituta.
+1
Držaće se instituta ;)
Posted
Gde u okolini Goce Delčeva (na NBGu) ima radnja za izradu fotografija za dokumente?
pored Meka kod fontane?
Posted

da li postoji neshto sto se zove pasta za chishcenje u domacinstvu?traze mi neki inostranci, kazu mnogo im treba... :unsure:

Posted (edited)

Imam problem sa sunčevim zracima i uvek opasno nadrljam u vodi - more, bazen.Ideja je kupiti neku majicu u kojoj mogu komforno u vodu, čini mi se jedino da odgovaraju one za surf... Ima to negde?Možda za bicikliste... unsure.gif

Edited by wall
Posted

Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?

Posted
Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?
Ako ne znaš to sam da uradiš, ili nemaš ama baš nikoga ko ima lemilicu - probaj da odeš u Akustik, Svetozara Markovića 40.
Posted

Kameleon u Piramdi bi ti verovatno mogao pomoći.

Posted

@CTaleJel to bas toliko prosto? Da nosim onda u bilo koji TV servis, ili je ovaj Akustik specijalizaovan za audio operemu?

Posted

Ako ne znas, nije prosto. Ne seci sam.

Posted

Tri puta meri, jednom seci!