May 25, 201212 yr Gde u okolini Goce Delčeva (na NBGu) ima radnja za izradu fotografija za dokumente?pored Meka kod fontane?
May 25, 201212 yr da li postoji neshto sto se zove pasta za chishcenje u domacinstvu?traze mi neki inostranci, kazu mnogo im treba...
May 25, 201212 yr da li postoji neshto sto se zove pasta za chishcenje u domacinstvu?traze mi neki inostranci, kazu mnogo im treba... gugl iz maj frendpasta za ćišćenje u domaćinstvu
May 25, 201212 yr gugl iz maj frendpasta za ćišćenje u domaćinstvu dobro je da guglj ima prijatelje, hvala.
May 26, 201212 yr Imam problem sa sunčevim zracima i uvek opasno nadrljam u vodi - more, bazen.Ideja je kupiti neku majicu u kojoj mogu komforno u vodu, čini mi se jedino da odgovaraju one za surf... Ima to negde?Možda za bicikliste... Edited May 26, 201212 yr by wall
May 26, 201212 yr Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?
May 26, 201212 yr Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?Ako ne znaš to sam da uradiš, ili nemaš ama baš nikoga ko ima lemilicu - probaj da odeš u Akustik, Svetozara Markovića 40.
May 26, 201212 yr @CTaleJel to bas toliko prosto? Da nosim onda u bilo koji TV servis, ili je ovaj Akustik specijalizaovan za audio operemu?