gospa buba Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ima i St.Nikolas kod fontane, ako nije predalekone to! bolje da se drzi instituta.
Tale Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ne to! bolje da se drzi instituta. +1Držaće se instituta ;)
munze Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Gde u okolini Goce Delčeva (na NBGu) ima radnja za izradu fotografija za dokumente?pored Meka kod fontane?
gospa buba Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 da li postoji neshto sto se zove pasta za chishcenje u domacinstvu?traze mi neki inostranci, kazu mnogo im treba...
eoten Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 da li postoji neshto sto se zove pasta za chishcenje u domacinstvu?traze mi neki inostranci, kazu mnogo im treba... gugl iz maj frendpasta za ćišćenje u domaćinstvu
gospa buba Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 gugl iz maj frendpasta za ćišćenje u domaćinstvu dobro je da guglj ima prijatelje, hvala.
wall Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Imam problem sa sunčevim zracima i uvek opasno nadrljam u vodi - more, bazen.Ideja je kupiti neku majicu u kojoj mogu komforno u vodu, čini mi se jedino da odgovaraju one za surf... Ima to negde?Možda za bicikliste... Edited May 26, 2012 by wall
ExicPL Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?
Tale Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Imam neke slusalice sa kablom od 5m i volume control-om na tom kablu. Moze li u nekom servisu da se skine taj djavo posto je poceo da se kvari (moram fino da ga podesavam da bi se u obe sluske radile)?Znaci hocu da odsecem taj deo i da kabl posle ponovo zalemim. Gde?Ako ne znaš to sam da uradiš, ili nemaš ama baš nikoga ko ima lemilicu - probaj da odeš u Akustik, Svetozara Markovića 40.
Lezilebovich Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Kameleon u Piramdi bi ti verovatno mogao pomoći.
ExicPL Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 @CTaleJel to bas toliko prosto? Da nosim onda u bilo koji TV servis, ili je ovaj Akustik specijalizaovan za audio operemu?
Recommended Posts