Аврам Гојић Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) Halloween: Moze. Ogranicenje je tu zbog toplote koju stvara sijalica i ostecuje materijal lampe, i nista drugo. Stedljive su hladne pa nema veze, stavi koliko hoces jaku. Edited May 23, 2012 by Marko M. Dabovic
renne Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Zapamtila sam- u Metrou 1519 din na sniženju. Str.14Baš su grozne! Al' možda je i ja kupim, ako ne budem mogla da biram. Daviću vas povremeno na ovoj temi. U vezi ove elektrike- da li ona ograničenja u lampama (npr. max 40 W) važi samo za obične sijalice, ali ne i za štedljive ne - npr. mogla bi štedljiva od 20W (zamena za običnih cca 100W) iako je ograničenje 40W?može, može, to je radi emitovanja toplote
Vapad Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) ... kasnim stranu :D Edited May 23, 2012 by Vapad
Alphons Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Fala svima, sve ću to da obiđem. Ona iz Tempovog kataloga nije mnogo ružnija od ove koju sam gledao u Home Centru :D ima i neka prodavnica gde prodaju gotovo samo lampe u takovskoj na uglu sa 27. martaTačno, bravo, to ću sutra da overim.
ljuttko Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Fala svima, sve ću to da obiđem. Ona iz Tempovog kataloga nije mnogo ružnija od ove koju sam gledao u Home Centru :DTačno, bravo, to ću sutra da overim.Metro lampa je malo skuplja neg sto Halloween kaze, ono je cena bez poreza, sa porezom pise 1800. Sve lampe u hipermarketima su skoro iste i po malo variraju u ceni. Meni jedna iz Tempa dobro radi posao a i ne izgleda lose kad se upali, drska uvele lale :D se pomera i moze se podesavatiSlicne, Ikea imas na buvljaku na nekoliko tezgi koje prodaju iskljucivo Ikea stvari a na tezgama sa lampama takodje.Tako, u malo vise fensi radnji isti je kvalitet a znacajno visa cena , ako ti ne treba nesto firmirano ja preporucujem trzne centreI najzad lepih lampi dobrog pedigrea :P i sa lepo visokim cenama ima u prodavnici Sarajevskoj, deo izmedju Visegradske i Durmitorske , prodavnica isto prodaje samo rasvetu. Vredi razgledati
vin Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ima tih lampi na buvljaku, ikeine, ne znam cene, nesto pristupcno. a ja svoju kupila u lesnini, munze.
kapetanm Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Kod mene, u predvorju pakla, kako na forumu zovu moj kraj, ima dve-tri prodavnice sa takvim lampama, sutra kad prođem baciću pogled, ne bi trebalo da su poskupe.
reg Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 (edited) šta planiraš sa njima ako nije tajna? 1) da pišeš epove o Tomi i Boti 2) da ih iskoristiš u electro-folk bendu3) da ti vise na zidu Nije tajna, planiram da ih poklonim coveku koji skuplja gudacke instrumente. :) Edited May 23, 2012 by reg
Alphons Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 ima i neka prodavnica gde prodaju gotovo samo lampe u takovskoj na uglu sa 27. martasad sam bio u toj radnji, kažu da mogu da nabave bilo šta sa ikea.hu sajta. Ako nekome zatreba u budućnosti ;)
Tale Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Treba mi preporuka za školu engleskog jezika za odrasle, na lokaciji Galenike ili bliže okoline.Da priupitam i ovde ^
belch Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 institut za strane jezike je pouzdana škola, samo proveri da li ti lokacije odgovaraju
Tale Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Hvala, prosledio sam - mislim da će odgovarati bar jedna lokacija :)
eye of the beholder Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Gde u okolini Goce Delčeva (na NBGu) ima radnja za izradu fotografija za dokumente?
Recommended Posts