Zli Gli Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Trazim neko trajno resenje, ovaj mi je privremeni. Nego, cijena prava sitnica mu ga dodje mnogo, a?
Šumejker-Levi 9 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 reljefna geografska karta?nekada sam imao cele SFRJ, prošle godine sam kupio u gift-shopu beograda. trebam srbiju.Čika Đorđe, probajte u Vojnoizdavačkom centru, prekoputa "Plato"-a, tamo kod Studentskog parka, imali su svakakve mape.Doduše, davno beše, ali takođe znam da su te reljefne bile prilično skupe.
Delija67 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 reljefna geografska karta?nekada sam imao cele SFRJ, prošle godine sam kupio u gift-shopu beograda. trebam srbiju. Vojnogeografski institut pravi te karte. :)
morgana Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 da li neko zna koliko otprilike kostaju tzv samodrzece zidne police (tj sa tiplovima koji se ne vide spolja)?
Takeshi Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Je l' ima negde finijih oldskul brijaca, u koje se stavljaju "zileti"?Vidjao sam samo neke socijalne plasticne.
Idioteque Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Gde u BGu može da se kupi FM antena za muzički uređaj, koaksijalna utičnica, 75 oma?(Ovako opisano izgleda kao da tražim svemirski modulator, a u stvari se radi o parčetu žice sa utičnicom na jednom kraju)
MaryPoppins Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 jesi probao po onim tehnomanijama/tehnomarketima i sličnim dućanima što prodaju tehniku.? inače, ja to bacila kolko pre 10ak dana - vuklo mi se po kući, ničem nije služilo i konačno reših da se ga se kurtališem.
pacey defender Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 hej, imate li kakve preporuke oko kupovine šatora? U pitanju je poklon za dvoje mladih ljudi koji nemaju neke velike planinarske ambicije, tako da im ne treba neka vrhunska roba. Trebaće im svega par puta godišnje, a do sada su se dovijali kroz pozajmljivanje. Na raspolaganju imam do 6-7 hiljada dinara.
Idioteque Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jesi probao po onim tehnomanijama/tehnomarketima i sličnim dućanima što prodaju tehniku.? inače, ja to bacila kolko pre 10ak dana - vuklo mi se po kući, ničem nije služilo i konačno reših da se ga se kurtališem.Jesam u nekim, gledaju me belo. Koliko često kod tebe prazne kontejnere?
nbg4ever Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hej, imate li kakve preporuke oko kupovine šatora? U pitanju je poklon za dvoje mladih ljudi koji nemaju neke velike planinarske ambicije, tako da im ne treba neka vrhunska roba. Trebaće im svega par puta godišnje, a do sada su se dovijali kroz pozajmljivanje. Na raspolaganju imam do 6-7 hiljada dinara.U Intersportu su imali relativno jeftine (mislim da je McInley u pitanju) satore i ostalu "planinarsku" opremu. Ne znam kakav je kvalitet, al sigurno nisu vrhunska roba :D
Low-Life Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 hej, imate li kakve preporuke oko kupovine šatora? U pitanju je poklon za dvoje mladih ljudi koji nemaju neke velike planinarske ambicije, tako da im ne treba neka vrhunska roba. Trebaće im svega par puta godišnje, a do sada su se dovijali kroz pozajmljivanje. Na raspolaganju imam do 6-7 hiljada dinara. Ovde imas lep izbor satora i ostale opreme za planinare. Mada je i u Imtersportu sigurno mozes pronaci nesto sto ce zadovoljiti pocetnike.
pacey defender Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 (edited) Ovde imas lep izbor satora i ostale opreme za planinare. Mada je i u Imtersportu sigurno mozes pronaci nesto sto ce zadovoljiti pocetnike.hvala!interesuje me ovaj. Na sajtu ne radi sekcija sa cenama, tako da cu ih pozvati za cenu. Nasao sam na pocetku bulevara neku radnju gde se solidan sator za dvoje moze naci za 5.5 hiljada, deluje bolje od onih no-name satora. Uporedicu.edit> sajt im je ocajan, nema nikakvog kontakta. U delu o velikoprodaji stoji telefon, a kada sam pozvao, rekli su mi da sam dobio frizerski salon. Imas li neki njihov kontakt? Edited February 11, 2009 by pacey defender
Low-Life Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 (edited) Na zalost nemam druge brojeve osim ovih koje su ostavili na sajtu.Pogledaj i ovde Edited February 11, 2009 by Low-Life
MaryPoppins Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 pomoć:jel zna neko u kom je službenom glasniku (broj, datum) objavljen zakon o budžetu za 2009. godinu? hvala unapred.
Recommended Posts