MayDay Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Smeš.Sad ti meni popravi daljinski.sad sam zvala bracu u beograd da ga pitam za ovo tvoje, a za mog lopova nisam!!!kaze da se ne petljas sa obicnim elektricarima zbog nekakvih kodova, nego da vidis u oglasima bilo koga ko to prodaje i servisira i da bi trebalo da mogu to da ti urade, ako vec nemas garanciju kod inicijalnog suppliera. da sam tu, ja bih ti to chaskom lemilicom... :D
ToniAdams Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 vidje jel ovi pasu, sigurno mogu da se podese na frekvenciju koja ti treba.
belch Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ima na početku majke jevrosime tv servis, popravljaju i daljinske upravljače, ne znam da li bi oni mogli da poprave i taj za garažu.. valjda je elektronika slična..ovo je valjda njihov telefon - 011 263 0515, ništa te ne košta da nazoveš i pitaš
cmrlj Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 a da nije samo doslo vreme da promenis bateriju?
Idioteque Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 E jebiga sad, to je prvo što sam uradio. I ona lampica svetli kad stisnem, al vrata ne reaguju. Ostalima radi.Zvaću za ovaj univerzalac da vidim može li da se našteluje.
ToniAdams Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ma moze, nema sumnje. mozes i obican za telisku da nastelujes da ti otvara vrata, al to bi bilo smesno nekako :)
Pera Zeka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 E jebiga sad, to je prvo što sam uradio. I ona lampica svetli kad stisnem, al vrata ne reaguju. Ostalima radi.Zvaću za ovaj univerzalac da vidim može li da se našteluje.Svaki servis koji servisira neke daljince moze da snimi frekvenciju jednostavnim uredjajem, a najbolje da se obratis nekom servisu koji ugradjuje alarme, jer oni imaju te skenere za frekvencije i te plivajuce kodove. To sto led dioda svetli, a daljinac ne radi znaci da se verovatno raskodirala frekvencija, to moze biti od bilo cega; hladnoce, udarca, nekog el.mag.zracenja itd...Mislim da onaj servis u Keve Jeve vise ne radi uopste sa tehnikom tog tipa, mada probaj, kad vec dala fanki shveca broj...
kapetanm Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 E jebiga sad, to je prvo što sam uradio. I ona lampica svetli kad stisnem, al vrata ne reaguju. Ostalima radi.Zvaću za ovaj univerzalac da vidim može li da se našteluje.Plati viskozu likovima iz kraja koji bleje u kafićima posmatrajući svoje/tuđe bembare. Imaju oni te uređaje, rado će ti izaći u susret, al ne računaj na fiskalni
darling Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 klavirstimer u beogradu? koliko kosta sitmovanje klavira, koji red velicine?
Аврам Гојић Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Lekari! Kako se na srpskom kaze ulnar nerve?
Kelt Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) žbični nerv živac ali to ako si zadrt, inače ulnarni Edited February 8, 2011 by Kelt
Аврам Гојић Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 žbični nerv živac ali to ako si zadrt, inače ulnarniZadrt sam, hvala pišem prozni opis iživljavanja na aerodromskom taksisti, pa mi treba književni izraz.
Kelt Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ako planiraš nešto sa glavom, kaže se kranijumski živac a ne kranijalni
Аврам Гојић Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ako planiraš nešto sa glavom, kaže se kranijumski živac a ne kranijalni hvala, planirao sam ali to nećemo na taksisti. trenutno čitam kako ubiti čoveka golim rukama na 25 načina
ToniAdams Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 daj neki link, ja znam maksimum 19 nacina :(
Recommended Posts