Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

kad je nasa milicija postala policija?

• Replies 8.3k
  • Views 830.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Od '91 valjda, '90 i neka u svakom slučaju.Policija je od grčkog politeia (država), a milicija od latinskog militia, odnosno militas (vojnik).
Ima li preporuka za firmu koja radi osvežavanje ribona za matrične štampače i pisaće mašine? Svojevremeno, pre pet-šest godina sam to radio u firmi koja je bila u Maksima Gorkog, u zgradi između Novopazarske/Sime Miloševića i Makenzijeve, ali niti više znam da li rade, a telefon sam im zaturio.
Bila neka firma u Radoja Dakića, preko puta Visana, zaboravih kako se zovu
03.01.1997. godine

gde se kupuje destilovana voda?

u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbari

Peglaš?

Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.* - stapic od necega, kojim se zaustavlja krvarenje.

Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.
našao sam u merkatoru, ali ne znam da li ima i sada

Parče toalet papira uspešno je menja.

u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbari
hvala lepo!
Peglaš?
:D za muški poso mi treba. neka optika da se čisti...

Forumas DA organizuje promo event od kunsthistorijskog i muzicko-popkulturnog znacaja i trebaju mu medijski i kulturni kontakti to spread the word around. Preselektiranje tih kontakta mu je antipristup, jer hoce da mu dodje sto vise ljudi [tj. neka ih interesovanje, vreme, prilike i obaveze vec nekako selektiraju]. DA-ov trenutni medijski uticaj je skoro-pa-nepostojeci, a konvencije vezane za PR praksu su mu potpuna nepoznanica.Detalji i konkretna pomoc na PM, hvala :)

Gde imaju ovakve ili slicne torbe da se nabave i kako im se krecu cene? Btw, zadnje poste Beograd i Novi Sad.2i23qkp.jpg

mona na trgu slobode i zara

overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?