aram Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nisam bas shvatio sta bi ti da oni urade, ali ti majstori se zovu tapetari
yabadaba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 http://www.beoflex.co.rs/ Nenad Ilibašić 063 316 046. Meni je odradio jednu mojicu, opravio je, izvario i postavio letvice. Prezadovoljan sam bio, vrlo kulturan, ekipa brza, uleteli izvarili pošrafili sve za čas, počistili.Svaka preporuka.
Aće Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 da li neko zna gde mogu na netu da nadjem slike iz starih yu casopisa, zenskih, muskih, majstorskih, zabavnih, bilo kakvih, ili cele skenirane brojeve? kao recimo ovako nesto
Dr Arslanagić Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 probaj ovdepogledaj im i linkove i forum, mozda ima necega.
notenoughreasonsforclaire Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 To već odavno nije knjižara "Narodne knjige", reč je o privatnoj knjižari "Libri". "Narodna knjiga - Alfa" i dalje postoji kao preduzeće, ali, koliko se može pročitati po ostalim sajtovima, prava za knjigu koja je dobila NIN-ovu nagradu ustupljena su "Blicu" i knjiga se distribuira samo kroz kioske sa ša štampom.Šljaka knjižara u Cetinjskoj. Bio danas, popust 50%.
kgmr Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 treba mi knjiga:Darko Suvin, “Naučna fantastika, spoznaja, sloboda”gde da jurim, ima li ko ideju?
pacey defender Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ima ovde - office1superstore .hvala i tebi i gotivcu. ipak je ovo previse para.
Idioteque Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Gde u BGu mogu da popravim daljinski od garažnih vrata?
MayDay Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 je l smem da mecem lopova u lopova (onaj utikac sa dva izlazna stekera) ?
ToniAdams Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hesuse, daljinski za garazna vrata...nek ti ga batler popravi.
Recommended Posts