January 24, 201114 yr http://www.beoflex.co.rs/ Nenad Ilibašić 063 316 046. Meni je odradio jednu mojicu, opravio je, izvario i postavio letvice. Prezadovoljan sam bio, vrlo kulturan, ekipa brza, uleteli izvarili pošrafili sve za čas, počistili.Svaka preporuka.
January 28, 201114 yr da li neko zna gde mogu na netu da nadjem slike iz starih yu casopisa, zenskih, muskih, majstorskih, zabavnih, bilo kakvih, ili cele skenirane brojeve? kao recimo ovako nesto
February 1, 201114 yr To već odavno nije knjižara "Narodne knjige", reč je o privatnoj knjižari "Libri". "Narodna knjiga - Alfa" i dalje postoji kao preduzeće, ali, koliko se može pročitati po ostalim sajtovima, prava za knjigu koja je dobila NIN-ovu nagradu ustupljena su "Blicu" i knjiga se distribuira samo kroz kioske sa ša štampom.Šljaka knjižara u Cetinjskoj. Bio danas, popust 50%.
February 1, 201114 yr treba mi knjiga:Darko Suvin, “Naučna fantastika, spoznaja, sloboda”gde da jurim, ima li ko ideju?
February 1, 201114 yr Ima ovde - office1superstore .hvala i tebi i gotivcu. ipak je ovo previse para.