kapetanm Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?Za koju stvar ?U principu, dovoljan je njegov pečat, jer je rešenje o njegovom upisu u imenik dostavljeno sudskom sistemu. Međutim , u nekim stvarima potrebno je overeno ovlašćenje (razvod po sporazumu, npr)
luba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 za zastupanje u odredjenom procesu (koji nije sudski). treba ja da potpisem i da overim u sudu, tako su mi rekli, pa se pitam da li samo u ppravdi ili moze negde drugde.
Аврам Гојић Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zna li neko da li jos uvek postoji izdavacka kuca Narodna knjiga? nemaju sajt, nemaju aktivan telefon, ne znam wtf
Tresko Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?U bilo kom sudu, a inače idi lepo pa overi u opštini. Jeftinije je, a u principu samo overavaju tvoj potpis.Ne moraš u sudu.
Tresko Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.* - stapic od necega, kojim se zaustavlja krvarenje.Al si bre zastareo. Ne kaže se više stipsa, nego hemostatička olovka. Inače, ako imaš Sephora-u na dohvat ruke, kupi tamo njihov alum block, odličan je, i prilično veliki, tako da traje dugo.Inače, stipsa je u suštini kompresovani prah aluminijum oksida.
luba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 hvala, tresko :) zna li neko da li jos uvek postoji izdavacka kuca Narodna knjiga? nemaju sajt, nemaju aktivan telefon, ne znam wtfmislim da su pukli kao izdavacka kuca, tj, da je taj deo u stecaju. probaj da ih dobijes na 8487070, to je skladiste i deo stamparije na batajnickom drumu. ne mogu da nadjem broj, ali je nesto preko 200.
Аврам Гојић Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 tako sam i mislio, nemaju nijedan aktivan kontakt nigde.znači firma u stečaju pokupila NIN-ovu nagradu? presedan.
slepa živana Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 znači firma u stečaju pokupila NIN-ovu nagradu? presedan.:lol:sjajno!
gospa buba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zna li neko da li jos uvek postoji izdavacka kuca Narodna knjiga? nemaju sajt, nemaju aktivan telefon, ne znam wtfdetetu poklonili naramak knjiga narodne knjige, kupljen nedje u marshala tita, blize slaviji, imaju neku rushevnu radnju kod manjeza ili tako neshto.
Takeshi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Al si bre zastareo. Ne kaže se više stipsa, nego hemostatička olovka. Inače, ako imaš Sephora-u na dohvat ruke, kupi tamo njihov alum block, odličan je, i prilično veliki, tako da traje dugo.Inače, stipsa je u suštini kompresovani prah aluminijum oksida.Cuj, hemostaticka olovka... ja sam i stipsu otkrio pre par godina, kada je stigao DM.Pogledacu u Sephori u Uscu.
gospa buba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cuj, hemostaticka olovkaa dobro je da svaki dan nauchimo neshto novo :P
Mr.Mxyzptlk Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zna li neko da li jos uvek postoji izdavacka kuca Narodna knjiga? nemaju sajt, nemaju aktivan telefon, ne znam wtfima na banovom brdu, u onom malom trznjaku malo posle meka.
ajgor Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ima na banovom brdu, u onom malom trznjaku malo posle meka.To već odavno nije knjižara "Narodne knjige", reč je o privatnoj knjižari "Libri". "Narodna knjiga - Alfa" i dalje postoji kao preduzeće, ali, koliko se može pročitati po ostalim sajtovima, prava za knjigu koja je dobila NIN-ovu nagradu ustupljena su "Blicu" i knjiga se distribuira samo kroz kioske sa ša štampom.
Kelt Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Koji font koristi Politika da napiše "Politika" na naslovnoj strani i postoji li alternativni način nabavke određenih fotografija koje koriste
notenoughreasonsforclaire Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Možda pomogne kod prvog pitanja...
Recommended Posts