Matilda Ivancic Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kad je nasa milicija postala policija?
Kelt Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kad je nasa milicija postala policija?Od '91 valjda, '90 i neka u svakom slučaju.Policija je od grčkog politeia (država), a milicija od latinskog militia, odnosno militas (vojnik).
renne Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ima li preporuka za firmu koja radi osvežavanje ribona za matrične štampače i pisaće mašine? Svojevremeno, pre pet-šest godina sam to radio u firmi koja je bila u Maksima Gorkog, u zgradi između Novopazarske/Sime Miloševića i Makenzijeve, ali niti više znam da li rade, a telefon sam im zaturio.Bila neka firma u Radoja Dakića, preko puta Visana, zaboravih kako se zovu
halloween Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kad je nasa milicija postala policija?03.01.1997. godine
mammy two shoes Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbari
Takeshi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.* - stapic od necega, kojim se zaustavlja krvarenje.
Kelt Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.našao sam u merkatoru, ali ne znam da li ima i sada
slepa živana Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbarihvala lepo!Peglaš?:D za muški poso mi treba. neka optika da se čisti...
DarkAttraktor Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Forumas DA organizuje promo event od kunsthistorijskog i muzicko-popkulturnog znacaja i trebaju mu medijski i kulturni kontakti to spread the word around. Preselektiranje tih kontakta mu je antipristup, jer hoce da mu dodje sto vise ljudi [tj. neka ih interesovanje, vreme, prilike i obaveze vec nekako selektiraju]. DA-ov trenutni medijski uticaj je skoro-pa-nepostojeci, a konvencije vezane za PR praksu su mu potpuna nepoznanica.Detalji i konkretna pomoc na PM, hvala :)
notenoughreasonsforclaire Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Gde imaju ovakve ili slicne torbe da se nabave i kako im se krecu cene? Btw, zadnje poste Beograd i Novi Sad.
luba Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?
Recommended Posts