Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

kad je nasa milicija postala policija?

Posted
Od '91 valjda, '90 i neka u svakom slučaju.Policija je od grčkog politeia (država), a milicija od latinskog militia, odnosno militas (vojnik).
Posted
Ima li preporuka za firmu koja radi osvežavanje ribona za matrične štampače i pisaće mašine? Svojevremeno, pre pet-šest godina sam to radio u firmi koja je bila u Maksima Gorkog, u zgradi između Novopazarske/Sime Miloševića i Makenzijeve, ali niti više znam da li rade, a telefon sam im zaturio.
Bila neka firma u Radoja Dakića, preko puta Visana, zaboravih kako se zovu
Posted
03.01.1997. godine
Posted

gde se kupuje destilovana voda?

Posted

u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbari

Posted

Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.* - stapic od necega, kojim se zaustavlja krvarenje.

Posted
Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.
našao sam u merkatoru, ali ne znam da li ima i sada
Posted

Parče toalet papira uspešno je menja.

Posted
u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbari
hvala lepo!
Peglaš?
:D za muški poso mi treba. neka optika da se čisti...
Posted

Forumas DA organizuje promo event od kunsthistorijskog i muzicko-popkulturnog znacaja i trebaju mu medijski i kulturni kontakti to spread the word around. Preselektiranje tih kontakta mu je antipristup, jer hoce da mu dodje sto vise ljudi [tj. neka ih interesovanje, vreme, prilike i obaveze vec nekako selektiraju]. DA-ov trenutni medijski uticaj je skoro-pa-nepostojeci, a konvencije vezane za PR praksu su mu potpuna nepoznanica.Detalji i konkretna pomoc na PM, hvala :)

Posted

Gde imaju ovakve ili slicne torbe da se nabave i kako im se krecu cene? Btw, zadnje poste Beograd i Novi Sad.2i23qkp.jpg

Posted

overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?