January 13, 201114 yr kad je nasa milicija postala policija?Od '91 valjda, '90 i neka u svakom slučaju.Policija je od grčkog politeia (država), a milicija od latinskog militia, odnosno militas (vojnik).
January 13, 201114 yr Ima li preporuka za firmu koja radi osvežavanje ribona za matrične štampače i pisaće mašine? Svojevremeno, pre pet-šest godina sam to radio u firmi koja je bila u Maksima Gorkog, u zgradi između Novopazarske/Sime Miloševića i Makenzijeve, ali niti više znam da li rade, a telefon sam im zaturio.Bila neka firma u Radoja Dakića, preko puta Visana, zaboravih kako se zovu
January 15, 201114 yr Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.* - stapic od necega, kojim se zaustavlja krvarenje.
January 15, 201114 yr Gde ima da se kupi stipsa* za nas sa samanskim pristupom brijanju? Bilo je ranije u DM-u, nema vise.našao sam u merkatoru, ali ne znam da li ima i sada
January 15, 201114 yr u samoposluzi, na benzinskoj pumpi, u farbarihvala lepo!Peglaš?:D za muški poso mi treba. neka optika da se čisti...
January 16, 201114 yr Forumas DA organizuje promo event od kunsthistorijskog i muzicko-popkulturnog znacaja i trebaju mu medijski i kulturni kontakti to spread the word around. Preselektiranje tih kontakta mu je antipristup, jer hoce da mu dodje sto vise ljudi [tj. neka ih interesovanje, vreme, prilike i obaveze vec nekako selektiraju]. DA-ov trenutni medijski uticaj je skoro-pa-nepostojeci, a konvencije vezane za PR praksu su mu potpuna nepoznanica.Detalji i konkretna pomoc na PM, hvala :)
January 16, 201114 yr Gde imaju ovakve ili slicne torbe da se nabave i kako im se krecu cene? Btw, zadnje poste Beograd i Novi Sad.
January 17, 201114 yr overavanje punomocja advokatu moze da se uradi samo u palati pravde ili i u drugim sudovima?