Alphons Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ima takvih i tome sličnih pića po većini ovih hipermarketa. Čini se da je sad malo rasprostranjenije, ja pre neki dan kupio u kafiću to.
Frank Pembleton Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Da li u Srbiji (Beogradu) moze da se kupi "Gatorade" ili nesto slicno tome (potrebno za bolesnika)? Ako moze, u kojim prodavnicama ga ima?Uhhh iskreno ako je za bolesnika onda pazljivo sa tim "hemijama" sem ako mu nije konkretno preporuceno.Ja sam ga vidjao i Ideji i u Veru.Ima tamo u fitnes temi cini mi se nesto o sastavima i sta je od "domacih sokica" najslicnije.
yolo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 jel ima u beogradu da se kupe ziplock bags ili neka odgovarajuca zamena ali solidnog (da ne kazem istog) kvaliteta. za nefamilijarne brendu to su one multifunkcionalne najlonske kese koje imaju neku vrstu plasticnog rajsfeslusa za zatvaranje. znaci ne one gde se samo pritisnu vrhovi dve strane kese u brazde kojih ima nego bas sa tim sistemom za zatvaranje.
Vapad Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) http://www.delfinpak.com/proizvod.php?id=zipkesanemam pojma kog su kvaliteta ali ma dosta na googlu pa sam sam prvi gde se vidi cena i kakvoća ubacio.Pozzedit: da pokušamo ponovo (sebe radi)ne znam kakvog su ove kvaliteta, to je bio prvi link na googlu (a ima dosta linkova), ali se barem vidi cena i izgled/kvalitet. Edited January 6, 2011 by Vapad
yolo Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 http://www.delfinpak.com/proizvod.php?id=zipkesanemam pojma kog su kvaliteta ali ma dosta na googlu pa sam sam prvi gde se vidi cena i kakvoća ubacio.Pozzda, ovo su tacno one koje ne zelim posto se ovo sranje na vrhu razdrndava ako nema onog plasticnog qrcica da to zatvori kao na pravom rajsfeslusu. odoh u merkur da vidim jel ima.
Vapad Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 E takve nikada nisam ni video. Ali kontam. Pitaj ove, možda znaju gde ima, pošto se time bave, a ako su ok ljudi možda ti i kažu...
stoka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) da, ovo su tacno one koje ne zelim posto se ovo sranje na vrhu razdrndava ako nema onog plasticnog qrcica da to zatvori kao na pravom rajsfeslusu. odoh u merkur da vidim jel ima.ako misliš na ove: http://bulkbag-s.com...lastic-bags.jpg mogu se kupiti na aerodromu jer se u njih pakuju likvidi, odnosno tečnosti koje idu u ručni prtljag ... Edited January 6, 2011 by stoka
yolo Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 da. cekaj, kupuju? meni to uvek daju za dz kad se chekiram. gde se kupuju na aerodromu?
Frank Pembleton Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja sam nasao ovo u DM-u ali male su dimenzije nema vecih...http://www.ciao.de/DM_Profissimo_QuickZn_Fresh_Gefrierbeutel__8036486
stoka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 da. cekaj, kupuju? meni to uvek daju za dz kad se chekiram. gde se kupuju na aerodromu?Stoke, meni, znači, prodaše ono što se deli besplatno ...
cmrlj Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jel ima u beogradu da se kupe ziplock bags ili neka odgovarajuca zamena ali solidnog (da ne kazem istog) kvaliteta. za nefamilijarne brendu to su one multifunkcionalne najlonske kese koje imaju neku vrstu plasticnog rajsfeslusa za zatvaranje. znaci ne one gde se samo pritisnu vrhovi dve strane kese u brazde kojih ima nego bas sa tim sistemom za zatvaranje.nasla :)imas u dmu, od litar 15 komada 175 dindzi, od 3 litre 10 komada 199 dindzi.
BraveMargot Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Davidiš ovde, (Kraljevo) možda bi poslali nekom brzom poštom, ili ovde.Raspitaj se i ovde, možda znaju gde ih ima od ovih iz bgda niko nije imao, ali moram da pohvalim marice, uspeli su da mi u skladistu iskopaju jednu A zicu!
ajgor Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ima li preporuka za firmu koja radi osvežavanje ribona za matrične štampače i pisaće mašine? Svojevremeno, pre pet-šest godina sam to radio u firmi koja je bila u Maksima Gorkog, u zgradi između Novopazarske/Sime Miloševića i Makenzijeve, ali niti više znam da li rade, a telefon sam im zaturio.
Recommended Posts