Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

a el ima taj Milovanović i na Paliluli. Mislim, svaka bi opština trebalo da ima po jednog.
  • Replies 8.3k
  • Views 830.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

a el ima taj Milovanović i na Paliluli. Mislim, svaka bi opština trebalo da ima po jednog.
Nema taj Milovanovic, zensko je u pitanju wink.gif
Nema taj Milovanovic, zensko je u pitanju wink.gif
Možda su žena i muž :D ?

Samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi pomogli u lovu na dagnje! Mission accomplished, ulovila 3kg (iliti 3 "veze") skoljaaaka u mirijevskom Maksiju, koje su nakon toga uspesno (i teskom mukom, doduse) oprane u kadu, skuhane kako dolikuje i naravno izedene do poslednjeg primerka. Moram priznati - ovaj Maxi je zbilja dobra radnja, svega ima simpaticnog sem svezeg voca i povrca (il' uleteh bas u neki medjudostavni period). U svakom slucaju, najbolje zahvaljujem informantima i silno ih pozdravljam!

Samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi pomogli u lovu na dagnje! Mission accomplished, ulovila 3kg (iliti 3 "veze") skoljaaaka u mirijevskom Maksiju, koje su nakon toga uspesno (i teskom mukom, doduse) oprane u kadu, skuhane kako dolikuje i naravno izedene do poslednjeg primerka. Moram priznati - ovaj Maxi je zbilja dobra radnja, svega ima simpaticnog sem svezeg voca i povrca (il' uleteh bas u neki medjudostavni period). U svakom slucaju, najbolje zahvaljujem informantima i silno ih pozdravljam!
thumbsup.gifsto se tice svezeg voca i povrca, Maxi vec duze vreme ima problema sa dobavljacima (moze se naci perfektan patlidzan i celer, ali ne i paradajz i grozdje na primer)

jelte, a kako se stiže do tog maxija, zemlje čudesa ? :Dkrenem kolima od vuka i... ?

u ruzveltovu, pa do kruznog toka na bogosloviji, pa u srednju ulicu desno, popularni banditen strasse, pa pravo do mirijeva, pa jos pravo, pa kad krenes u mirijevu da ides uzbrdo, eto ti ga sa leve strane.il pratis liniju 27e

Edited by ToniAdams

jelte, a kako se stiže do tog maxija, zemlje čudesa ? :Dkrenem kolima od vuka i... ?
Jednostavnije je od Bogoslovije Partizanskim Putem ( Dragoslava Srejovica pa jovanke Radakovic pa Mirijevski Venac ) i saaaamo pravo :) cca 4.5 km

Edited by Kayser

Vasudeva u akciji spasavanja Miskovica od bankrota :D

hvala, dobri ljudi :)

Odoh da kupujem dok nije krenula navalica :lol:

hvala onom ko postavi onomad kome da se kuka za semafore. sad se vredno dopisujem sa sekretarijatom za saobracaj, mnogo su ljubazni. rachunam, kad mi objasne sve o tome kako rade semafori, mozda ce uvaziti moju ideju da ovaj ne radi bash najbolje.najgrdje su stvari koje malo rade malo ne rade :Pps. mnogo su mi interesantniji ovi sto ce da mi objasne optimizaciju saobracaja, nego oni sto su teli da mi objasne kako radi kompjuter. mada i ove druge volim :wub:

A kako radi kompjuter? Imam vezu u toj signalizaciji, (faca sam jel'da :Hail: ) ako hoces da konverziras za vrhovnim predatorom...

A kako radi kompjuter? Imam vezu u toj signalizaciji, (faca sam jel'da :Hail: ) ako hoces da konverziras za vrhovnim predatorom...
kompjuter unutra ima neke male lelektrone koji idu tamo vamo, a imaju i neke chike koje ih zajedno sa psima gonichima sateruju kuda treba, da 1+1 bude 2 sto je cheshce moguce :Dfala na vrhovnom predatoru, al ovo mi dopisivanje mnogo interesantnije ^_^ kad prestane da bude zabavno, upalicu i komshiluk da im pishe. a onda i da ih zove telefonom.gradjanin treba da se, shto sam, shto organizovan u stada i krda, samostalno bori za svoju dobrobit * sto je vishe i cheshce moguce.* wellness

Edited by thermal bug

Wellnes i spa su vrh brate. Preporucujem Catez i Bled. Topla voda, tobogani, masaza, dzakuzi, maseri ki upisani, maserke ki upisane, ma sve ki upisano.