Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted
a el ima taj Milovanović i na Paliluli. Mislim, svaka bi opština trebalo da ima po jednog.
Nema taj Milovanovic, zensko je u pitanju wink.gif
Posted
a el ima taj Milovanović i na Paliluli. Mislim, svaka bi opština trebalo da ima po jednog.
Nema taj Milovanovic, zensko je u pitanju wink.gif
Možda su žena i muž :D ?
Posted

Samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi pomogli u lovu na dagnje! Mission accomplished, ulovila 3kg (iliti 3 "veze") skoljaaaka u mirijevskom Maksiju, koje su nakon toga uspesno (i teskom mukom, doduse) oprane u kadu, skuhane kako dolikuje i naravno izedene do poslednjeg primerka. Moram priznati - ovaj Maxi je zbilja dobra radnja, svega ima simpaticnog sem svezeg voca i povrca (il' uleteh bas u neki medjudostavni period). U svakom slucaju, najbolje zahvaljujem informantima i silno ih pozdravljam!

Posted
Samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su mi pomogli u lovu na dagnje! Mission accomplished, ulovila 3kg (iliti 3 "veze") skoljaaaka u mirijevskom Maksiju, koje su nakon toga uspesno (i teskom mukom, doduse) oprane u kadu, skuhane kako dolikuje i naravno izedene do poslednjeg primerka. Moram priznati - ovaj Maxi je zbilja dobra radnja, svega ima simpaticnog sem svezeg voca i povrca (il' uleteh bas u neki medjudostavni period). U svakom slucaju, najbolje zahvaljujem informantima i silno ih pozdravljam!
thumbsup.gifsto se tice svezeg voca i povrca, Maxi vec duze vreme ima problema sa dobavljacima (moze se naci perfektan patlidzan i celer, ali ne i paradajz i grozdje na primer)
Posted

jelte, a kako se stiže do tog maxija, zemlje čudesa ? :Dkrenem kolima od vuka i... ?

Posted (edited)

u ruzveltovu, pa do kruznog toka na bogosloviji, pa u srednju ulicu desno, popularni banditen strasse, pa pravo do mirijeva, pa jos pravo, pa kad krenes u mirijevu da ides uzbrdo, eto ti ga sa leve strane.il pratis liniju 27e

Edited by ToniAdams
Posted (edited)
jelte, a kako se stiže do tog maxija, zemlje čudesa ? :Dkrenem kolima od vuka i... ?
Jednostavnije je od Bogoslovije Partizanskim Putem ( Dragoslava Srejovica pa jovanke Radakovic pa Mirijevski Venac ) i saaaamo pravo :) cca 4.5 km Edited by Kayser
Posted

Vasudeva u akciji spasavanja Miskovica od bankrota :D

Posted

hvala onom ko postavi onomad kome da se kuka za semafore. sad se vredno dopisujem sa sekretarijatom za saobracaj, mnogo su ljubazni. rachunam, kad mi objasne sve o tome kako rade semafori, mozda ce uvaziti moju ideju da ovaj ne radi bash najbolje.najgrdje su stvari koje malo rade malo ne rade :Pps. mnogo su mi interesantniji ovi sto ce da mi objasne optimizaciju saobracaja, nego oni sto su teli da mi objasne kako radi kompjuter. mada i ove druge volim :wub:

Posted

A kako radi kompjuter? Imam vezu u toj signalizaciji, (faca sam jel'da :Hail: ) ako hoces da konverziras za vrhovnim predatorom...

Posted (edited)
A kako radi kompjuter? Imam vezu u toj signalizaciji, (faca sam jel'da :Hail: ) ako hoces da konverziras za vrhovnim predatorom...
kompjuter unutra ima neke male lelektrone koji idu tamo vamo, a imaju i neke chike koje ih zajedno sa psima gonichima sateruju kuda treba, da 1+1 bude 2 sto je cheshce moguce :Dfala na vrhovnom predatoru, al ovo mi dopisivanje mnogo interesantnije ^_^ kad prestane da bude zabavno, upalicu i komshiluk da im pishe. a onda i da ih zove telefonom.gradjanin treba da se, shto sam, shto organizovan u stada i krda, samostalno bori za svoju dobrobit * sto je vishe i cheshce moguce.* wellness Edited by thermal bug
Posted

Wellnes i spa su vrh brate. Preporucujem Catez i Bled. Topla voda, tobogani, masaza, dzakuzi, maseri ki upisani, maserke ki upisane, ma sve ki upisano.