Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?


MaryPoppins

Recommended Posts

u moje vreme nije postojala ta "rekreativna nastava"metuzalem
kako to mislish? pa stalno se ishlo sa shkolom, na more i na planine, samo se nije zvalo rekreativna.
Link to comment

ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu. lumperaj, beše.

Link to comment
ima nekoga da nije bio na tari?
pa eno ja se autovah negde gore :(nisam uspela na rekreativnu ni jedan jedini put od 4, ama baš svaki put neki sinuzitis ili anginčuga ili streptokoke il taka neka već govna
Link to comment
ima nekoga da nije bio na tari? u ribnikaru, nije bilo moguće dobiti saglanost većine roditelja sve do 4. osnovne, i tek tada odosmo... ništa maskenbal, mi imali disko u hotelu.lumperaj, beše.
Ja. Bili u Divljani i Soko banji (hotel Zdravljak) Posle krenule devedesete™, pa nas nisu ni vodili nigde do sedmog-osmog, kada odosmo u Lepenski Edited by nbg4ever
Link to comment

bili na čuvenom mitrovcu na tari u 2. i 4. razredu. dve nedelje su nas gore držali. igranke, maskembali, divljanje po sobama, bazen, bioskop, lutanje šumama bez učitelja... sve pogodnosti smo maksimalno koristili. u drugom su neki krizirali, dok u četvrtom nismo hteli da idemo kući.

Link to comment

jbt, još se sećam da su nam za ručak servirali pire od graška, koji je svima bio za peglobac (sad bi ga jeo), i takmičenja, čiji su pobednici preko razglasa saopštavani, koja soba je najurednija; rumić i ja, redovito pobeđivali, moliću lepo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...