Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
Rade...al` na kurblu... probaj sledeće kombinacijeadmin/adminadmin/telekomtelekom/telekomadmin/ztonpk
Eeee znao sam da ce to da bude odgovor to je user/pass za pristut modemu i konfigurisanju ali treba mi user/pass za PPPoE...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ako razni forumi ne lazu, pass stize ti postom u koverti, a username mozes i sam da vidis ako udjes kao admin u web configurator. da li si probao [email protected]?

Posted
http://www.eunet.rs/adsl-opis-servisaEvo sad i ovi moji imaju akciju sa IPTV-om, s tim sto su kao jos povoljniji od Telekoma jer se prva tri meseca placaju po dinar. Poslao sam mail da vidim da li vazi samo za nove korisnike (kao sto pise) ili i ja mogu da upadnem nekako, a kod njih sam vec tri i po godine. Mozda ima sanse jer nisam pod ugovorom a ako ne moze, prelazim na Telekom.
Posted
ako razni forumi ne lazu, pass stize ti postom u koverti, a username mozes i sam da vidis ako udjes kao admin u web configurator. da li si probao [email protected]?
Pisao na [email protected] i odgovorili mi posle 5 dana da dostavim detalje ime, model modema, i broj na kojem je ADSL....Ajd videćemo....
Posted (edited)

Kod mene veceras ADSL gadno usporio negde oko pola 11...Neko je na forumu spomenuo pre neki dan da nije mogao da prati neki stream zbog usporenja...WTF is going on?\Provajder mi je Orion (Sezam).

Edited by Rick.James
Posted
Kod mene veceras ADSL gadno usporio negde oko pola 11...Neko je na forumu spomenuo pre neki dan da nije mogao da prati neki stream zbog usporenja...WTF is going on?\Provajder mi je Orion (Sezam).
I kod mene ista priča, na istom provajderu. Kašljuca, pa krene, pa stane, pa proradi, pa opet zastane i sve tako.
Posted

Samo veceras ili cesce? Kod mene nije bilo problema dugo vremena, do veceras.

Posted

Večeras oko 22-22:30. Prvo je bio mrtav net na par minuta, a od tada ovako usporen.Ranije se to dešavalo, ali kao što kažeš, dugo nije bilo baš ovakvih problema.

Posted

Telekom, Novi Sad, večeras jebavanje...

Posted

Definitivno je usporen surf, mada Speedtest daje uobicajen rezultat...1046717186.png

Posted (edited)

Mozda jak, ali bas jak vetar ima neke veze sa tim...mada u principu ne bi trebao, ali definitivno se neki prekidi desavaju...edit: kod mene se normalizivalo stanje, mogu se i streamovi gledati bez prekida.edit 2: i dalje se javljaju problemi povremeno.

Edited by Rick.James
Posted
edit: kod mene se normalizivalo stanje, mogu se i streamovi gledati bez prekida.
Taman sam hteo da kažem da se i kod mene sredilo, i kako kliknuh na reply, tako je sve crklo; vaskrslo je za koji minut. <_< Sada deluje da se popravlja opet, pu pu pu, da kucnem u drvo.
Posted
Definitivno je usporen surf, mada Speedtest daje uobicajen rezultat...1046717186.png
Trebao si da proveriš ping do recimo Francuske...Preko 400ms. Elem, nešto se desilo sa izlaznim linkovima, verovatno su nešto popravljali pošto se sada stabilizovalo.
Posted

Evo i do Pariza...1046751644.pngMada sam u medjuvremenu promenio DNS i stavio Googleov (znam da se to ranije pominjalo kao moguce resenje, kad se neki sajtovi otvaraju normalno, a drugi usporeno)