Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted

SBB je neshto valjda najavljivao dizanje uploada, ali je ostalo na samo 384. Mislim da ADSL i ne moze bash mnogo brze od toga.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
SBB je neshto valjda najavljivao dizanje uploada, ali je ostalo na samo 384. Mislim da ADSL i ne moze bash mnogo brze od toga.
Može, može, čak i u Srbiji...Samo je pitanje koliko stvarno imaš... Neko moje očekivanje je oko 650 kbps, ali ne znam nikog ko ima taj paket... A, realno, nije ni nešto skup...
Posted

Ovo je gore od 1:10 ratio-a, a i cena je... oko 50 evra, ako se ne varam. Mada, moram da priznam, da mi dl brzina veoma primamljiva.

Posted
Ovo je gore od 1:10 ratio-a, a i cena je... oko 50 evra, ako se ne varam. Mada, moram da priznam, da mi dl brzina veoma primamljiva.
Da i dl i ul su veoma primamljivi, ali meni iz nekih drugih razloga, ne torrenta...Samo mi je nekako 60e mesečno previše da platim da bi imao to zadovoljstvo sa uploadom od 650-700, a adresom koja nije statička(no dobro, to se da lako rešiti)...
Posted (edited)

SBB dize brzine za dz* !!!konkretno sa 1mb - dizu na 1,5mbupload ne diraju !!Hoce li ih Lelekom i ovaj put pratiti.* pod ovim mislim da cena ostaje ista.

Edited by eye of the beholder
Posted

Mozda neki znaju a oni koji ne mogli bi da provere progrmachice pod nazivom Ratio master i slicne. Efikasno resavaju problem up-a kod privatnih torrent trackera.

Posted

Zavisi koji trackeri. Meni se jos nije desilo.

Posted

Ni meni, s tim sto nikad nisam unapred pumpao ratio nego ga uglavnom drzim na 0.7-1.5 i popravljam po potrebi. Upload speed nikad ne stavljam na preko 200kb i varam uglavnom na torentima koji imaju dosta leechera i manje seedera.Radi cak i na torrentleech-u i evolutiontt-u, s tim sto ja ta dva skoro i ne koristim... zapravo, u zadnjih par meseci jako retko skidam bilo sta osim muzike i sporta ali znam da drug koristi RM redovno i isti sljaka na recimo 80-90% trackera.

Posted

Dovoljno biti iznad 1 i sve sljaka. Tamo gde sljaka ^_^

Posted
SBB dize brzine za dz* !!!konkretno sa 1mb - dizu na 1,5mbupload ne diraju !!Hoce li ih Lelekom i ovaj put pratiti.* pod ovim mislim da cena ostaje ista.
464011912.png:)
Posted

Podigao je i IKOM. Juce sestri instalirali opremu, uplatila 512k, a dobila 768

Posted

Oho, to bi moglo konachno da me prebaci kod IKOM-a.

Posted (edited)

A na koju foru se prebacujes na IKOM sa bilo kog drugog kablovskog operatera? Zar ne to nije nemoguce u nasim uslovima? Zar ne traze 50% saglasnosti stanara zgrade i tako te budalastine? Pa onda nemaju svoju opremu... zanima me posto bih ja rado sa KDS na SBB... (osim ako nije u pitanju ironija, ali me odgovori i dalje zanimaju, da li je moguce prebacivanje i pod kojim uslovima?)

Edited by Milosh76
Posted

Verovatno hoce da predje sa ADSL na kablovski