Roger Sanchez Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nego, zasto samo hrvati pohode pariz ovih dana?nakon secesije, sad izlazimo i iz recesije
John Coltrane Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Jel moze neko da me ugosti 13.jula (samo da prenocim) ili mi ne gine spavanje na aerodromu . jebeni dan republike .
pt 2.0 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 pada mi na pamet da odem na nedelju dana u pariz na odmor ove godine.samo 1x sam bila tamo, u martu 2008. secam se da je hotel bio pristojan i blizu setalista pored sene, ali nema sanse da se setim koji je hotel u pitanju.ako treba odabrati izmedju septembra i kraja avgusta - koji period je bolji?i preporuka za hotel je dobrodosla. jedino sto ja umem da uradim je da vidim sta nudi booking.com, to sam koristila cesto, no, ako ima predloga - unapred hvala.
borris_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 (edited) Kraj augusta, bice malo manje guzvi. Edited June 16, 2011 by borris_
dig_chohano Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 i preporuka za hotel je dobrodosla. Vidi ovo. Nije preskupo, čisto, uredno, ok lokacija, metro na 50m od hotela.
pt 2.0 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 (edited) Vidi ovo. Nije preskupo, čisto, uredno, ok lokacija, metro na 50m od hotela.prodato.hvala puno.edit. borris_, sad videla i tvoj post. uvazavam predlog, hvala Edited June 16, 2011 by PointTaken
borris_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 IBIS je kostao 80€ prije pet sest godina.Koji ti je budzet za hotel?
pt 2.0 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 IBIS je kostao 80€ prije pet sest godina.Koji ti je budzet za hotel?pa cene za avgust su raznolike... ima 90 EUR, ima i 65 EUR. Meni to prihvatljivo.
barrcode Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ibis ima one odlično pozicionirane, a ultra jeftine hotele po obodu Periferika- na stotinjak metara od neke od terminus stanica metroa. Najbolji odnos kvalitet-cena u Parizu.(neko moje mišljenje - mada, pviše ne koristim usluge hotela, osim kad moram)
John Coltrane Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pre 2 dana stigao na CDG, ipak su mi prijatelji ostali i pokazali mi sve "glavne znamenitosti", od Ajfela do Bulunjske shume :D. Blejanje po Pigalu (oni imaju stan da 50m od Moulin Rouge). Malo je reci da sam odushevljen.Trenutno sam u Angletu pored Biarritz-a, ostajem 14 dana da malo okupam i osuncam dupe i probam da surfujem.
MancMellow Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Što? Divna zemlja..."Wonderful country France . . . pity about the French" :D
John Coltrane Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jesam, ali furam majicu ENG repke, Baskijce bas i nije briga :P.Jezivo koliko me je fascinirao Pariz . Trenutno sam u Anglet-u, planiram do San Sebastijana, Bilbaa i Santandera da se poklonim ex stadionu. Sve preporuke su vishe nego dobrodoshle (mada mi je i sestra odlican vodic).
Recommended Posts