Jump to content
IGNORED

Hi-Fi

yolo

Recommended Posts

Posted

Q750 je sa popustom 60k u plejeru.

Ja ako kupim - kupujem florove wharedale diamond 12.4 i centralni 12.c za 80k. Jbg, golema ušteda, dobiću za moje stare yamahe oko 200 i kontam da ne mogu da prođem bolje na ovom svetu :) sa tipa 57k doplate... To mi je super jer se i estetski uklapa central sa frontovima. 

Elac koliko vidim malo odskače od ovih cena. 

Najbolji ortak je rekao da neki njegov pajtos hoće možda da proda baš Q750 pa čekam da mi javi, rekao sam mu da ga pritisne. Sutra bih već išao da probam šta mogu, popust traje do 31.12

• +1 1
Posted (edited)

Cena je na komad imaj to u vidu 

Imaju Koss Kph slusalice za 3000 ,to je već nešto za moj budzet 

Edited by Fakundo Sava
Posted
13 minutes ago, Fakundo Sava said:

Cena je na komad imaj to u vidu 

Imaju Koss Kph slusalice za 3000 ,to je već nešto za moj budzet 

Pa imam naravno, 2x29880 + 19k centralni (spušten sa 35k) = to je oko 80k. 

Posted

Evo me iz Plejera, ništa gore nema prođeš pored radnje kolima i dok parkiraš i vratiš se prođe 45 minuta... Pakao.

Slušao sam Diamond 12.4 i dovoljno mi je bilo 3 pesme da vidim da su 5 puta bolji od ovoga što imam sada... Jako sam zadovoljan. :wub:

Probao sam i Evo 4.3 (oba wharfedale naravno) i čak mi je diamond nekako imao čistiji zvuk što ja inače više volim. 

Jeste diamond malo veći ali ništa strašno, možda 10ak cm veći od ovoga što imam. 

Stižu prekosutra... :naughty:

• +1 3
Posted

Koji si punišić, kupuješ hifi u radnji :ph34r:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Koji si punišić, kupuješ hifi u radnji :ph34r:

Veliki sam punišić dok kupujem na 55% akcije.

A novo je novo uvek bilo i biće i znači kod dalje prodaje. 

• +1 1
Posted

Ma šalim se, ja ne kupujem u radnji

Da kupujem u Plejeru i da imam kintu

Uzeo bi JBL L100 Synthesis, mislim oko 4000e

Kupili za ortaka tad je bio oko 3500 i poslali mu u Trst

Posle par meseci trebala injekcija za pekaru u rekonstrukciji 

Prodao, bio dobar čisto 2000

Posted

Kad ste vec kod playera, vrh cena za Goldring E1, E2, E3 ako nekome treba mm kertridz. Ja bih uzeo trojku ali vec imam vise zvucnica nego sto mi treba :D

Posted

Ne pamtim da sam u Srbiji u poslednjih 20 godina video tako povoljne cene zvučnica!

Goldring iz 10XX serije, MM Ortofoni (2m), MC Ortofon Quintet Red, Denoni DL110 i DL103 po ceni sa ebey-a!

Posted

Ja sam Goldring 1012gx uzeo na junou za nekih 180e, pa mi za tu 10xx seriju nisu neke cene… za denon si potpuno u pravu i to bih odmah uzeo da imam mogucnost za mc.

Posted

Za 103 baš morate da prilagodite nekoliko stvari da radi kako treba, retko ko skapira/uspe.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Za 103 baš morate da prilagodite nekoliko stvari da radi kako treba, retko ko skapira/uspe.

Isto sam skapirao citajuci, ali ovo moze i generalno da se kaze za mc pricu… zato mi se i ne ulazi u istu jbg

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Stavio sam novi centralni u surround sistem (veliki mi ne stižu, roknuT ću se), takođe warfedale, ali zvuk je šumast i dubok kao da nešto nije dobro konektovano, sad sam prespojio ponovo pa da vidim šta se dešava.

Kablovi su užasni, poručio sam upravo nove. 

Ima 4 džeka za zvučnike tj za biwireing, da li je svejedno u koje štekam kablove?

Posted
On 29. 12. 2024. at 21:56, Mil@n said:

Stavio sam novi centralni u surround sistem (veliki mi ne stižu, roknuT ću se), takođe warfedale, ali zvuk je šumast i dubok kao da nešto nije dobro konektovano, sad sam prespojio ponovo pa da vidim šta se dešava.

Kablovi su užasni, poručio sam upravo nove. 

Ima 4 džeka za zvučnike tj za biwireing, da li je svejedno u koje štekam kablove?

Problem je bio što sam skinuo metalne oplate misleći da se koriste samo za biwiring, ali je situacija obrnuta, koriste se samo kada se kače dva kabla tj jedan kabl + i -. 

Nego, stigli mi juče zvučnici.

Ne znam da li sve radi kako treba, visoki se čuju perfektno ali bas me UBIJA. Prejak je, čim su niski tonovi počinje ne baš naivno brujanje... Ne znam da li sam se zajebao, soba je oko 18, 20m2, oko 3 metra su od mesta slušanja. 

Čak i pošto sam smanio baseve na minimum, isto sranje... 

Posted

Nisi probao pre kupovine?

Ja sam pre dve godine otišao u Player i seo na kauč koji imaju u radnji, pa su mi stavljali nekoliko pari zvučnika. Tek četvrti su zvučali onako kako meni odgovara za koju slušam, sve pre toga je zvučalo loše, iako se radi o sjajnim zvučnicima. Tu sam skapirao da treba probati pre nego što kupiš, jer su razlike ogromne.