slepa živana Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 3 hours ago, gospa buba said: ne zna se za srbiju ili ne zna se uopshte? sent from bubamoto kolko se sećam, odlučeno je da od sledeće godine prestane da se menja, a pošto valjda treba da se zacementiramo na letnjem režimu, onda ipak mora da se promeni još jednom u martu.
radisa Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 12 minutes ago, slepa živana said: kolko se sećam, odlučeno je da od sledeće godine prestane da se menja, a pošto valjda treba da se zacementiramo na letnjem režimu, onda ipak mora da se promeni još jednom u martu. Tako se i meni nešto čini... ALi je valjda ostalo da se razmisli do marta...
Filozof manijak Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Jašta. Do poslednjeg vikenda u oktobru. Mada, originalan naš u kome smo geografski bi bio zimski.
Ros Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 eu jos nije odlucila sta ce sa promenom vremena. ne mogu da se dogovore
aram Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Koliko se ja prisećam, EU je donela odluku da svaka zemlja može samostalno da donese odluku, ali da moraju svi zajedno da ukinu ili ništa. Dakle ništa.
*edited by mod Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ja sam nešto davno citao da svi moraju da donesu odluku 2021oj. Mogu da izaberu šta hoće ali da posle nema vraćanja.
đorđe geprat Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 On 10.8.2020. at 19:26, Skyhighatrist said: Becić je stigao iz Wiener Sport kluba iz Beca... o'kle bi drugo?
Kreuz Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Da li neko zna koliko se plaća dežurstvo / kontrola izbora na glasačkom mestu u inostranstvu (EU / EUR)?
Valk Posted February 20 Posted February 20 Ima li neko info ili preporuku koja kurirska služba je otvorena i raspoložena za transfer kabastih stvari tj nerasklopljenih? u pitanju je dečija tricikl-guralica koja nije kod mene pa da mogu da je lako rasklopim i spakujem u neku kutiju.
Fakundo Sava Posted February 21 Posted February 21 Nije to ništa veliko.Meni su stizale bicikle Ali sa druge strane ,nije uspeo neko da mi pošalje kancelarijski fotelju ,jer nisu hteli da prihvate Najbolje ako može kolko tolko da se sklopi i zaštite osetljivi delovi Pa pozoveš city,bex,aks... ja bih tim redom 1
Svemir Zeka Posted February 21 Posted February 21 Da li neko zna postoji li neki sprej or samting za kapute da se ne ućebavaju i ne skupljaju delove šala po sebi?
Valk Posted February 21 Posted February 21 14 hours ago, Fakundo Sava said: Nije to ništa veliko.Meni su stizale bicikle Ali sa druge strane ,nije uspeo neko da mi pošalje kancelarijski fotelju ,jer nisu hteli da prihvate Najbolje ako može kolko tolko da se sklopi i zaštite osetljivi delovi Pa pozoveš city,bex,aks... ja bih tim redom Mi smo je kupili novu i stigla je rasklopljena skroz, u kutiji, sklapala sam je from scratch. Nažalost izgubila sam uputstvo koje bih mogla da prosledim kupcu, ovako mora da se snalazi. Namerno si izostavio Post Express? Pitam jer ja njih najviše koristim pa da čujem šta je problem.
Fakundo Sava Posted February 21 Posted February 21 4 minutes ago, Valkyrie said: Namerno si izostavio Post Express? Pitam jer ja njih najviše koristim pa da čujem šta je problem. kod mene poštar ne donosi/odnosi te kabaste stvari ,u stvari bilo šta što ne može da stavi na biciklo , Treba da se odnese u poštu ,a meni je to susedno selo i mrzi me Ali u principu ,nisam imao problema sa postexpresom,naročito jer bilo koja pošiljka stoji u pošti nekoliko dana ,pa ne mora da se izgubi pola dana čekajući kurira 1
Recommended Posts