aram Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 aha, ok. u moje vreme jedina rupa je bila akademija.
Sestre Bronte Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 kiss, star trek i playboyali ne mogu da se setim omiljenog, da li je bio kentaur ili tako nešto idem da udaram malo glavom u zid, možda prizovem sećanje
Frank Pembleton Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 aha, ok. u moje vreme jedina rupa je bila akademija.+1Poslato sa WC šolje by BVK
mire Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 kentaur, meni omiljen nekad davnone mnogo komplikovan, jako brz, sa ludim zvucima, "sentoooor", "distroooj", itd
Аврам Гојић Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nema "sprat" :(najviše sam voleo flipere sa dve platforme
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 nema "sprat" :(najviše sam voleo flipere sa dve platforme+1, i naročito one gde, kada si u bonusu, igraš sa tri, četiri, pet lopticaod stare škole, fleš gordon i svetski kup '94
slepa živana Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 na mom prošlom radnom mestu, imali smo fliper ganz en rouziz. pa kad u sudbonosnom momentu drekne jušud bi majiajn... igraču se sledi krv u žilama.
maheem Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) najjeftiniji prevoz kolima ili kombijem od nsa do budimpešte i nazad? Edited October 21, 2013 by maheem
Tale Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Najkraći put za dobijanje taxi dozvole? (može i pm)
pixy Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Najkraći put za dobijanje taxi dozvole? (može i pm)daj na javno, mozda i meni zatreba
Tale Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Niko još ništa.A u situaciji sam da mi treba dodatni posao, ovo mi dođe prihvatljivo (u smislu rasporeda vremena).Kad već pomenuh - ako neko ima neku varijantu za par sati dnevno, posle 18h, ili vikendom - pm.
kapetanm Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) Moj komšija je imao takvu varijantu, al na ivici zakona, dobro plaćenu. Vozio je high class dame do hotela i nazad. Čisto, lepo, u zakazano vremeProveri dal ti ovo nešto čini ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДАСекретаријат за саобраћајДирекција за јавни превозСектор за ауто-такси превозБеоград-Нови БеоградАгостина Нета 1аПРЕДМЕТ: Захтев за издавање сагласности о испуњености услова за обављање такси превоза за физичко лицеИме и презиме:_______________________________________________________Број личне карте и од кога је издата:__________________________________________________________________________________________________________Општина, улица и број, пребивалиште:________________________________________________________________________________________________________Јединствени матични број грађана (ЈМБГ):________________________________Датум и место рођења:_________________________________________________Место уписа у књигу држављана:________________________________________Име оца/мајке:________________________________________________________Девојачко презиме:____________________________________________________Број телефона:________________________________________________________Уз захтев подносим следећу документацију:1. Оверену фотокопију дипломе којом доказујем:- звање возача путничког аутомобила III степена стручне спреме, или- звање возача аутобуса и теретног моторног возила IV степена стручнеспреме, или- звање техничара друмског саобраћаја IV степена стручне спреме, или- звање возача специјалисте V степена стручне спреме;2. Оверену фотокопију возачке дозволе којом доказујем:- Положену „Б“ категорију управљања моторним возилом у трајању од најмање 7 година пре подношења захтева;3. Потврду о радном искуству о управљању моторним возилом са „Б“ категорије, са најмање 5 година истог пре подношења овог захтева.- радно искуство се доказује потврдом издатом од стране послодавца, уз уговор, закључен у складу са законом и овереном фотокопијом радне књижице уз потврду послодавца;4. Оверену фотокопију саобраћајне дозволе за возило чији је подносилац власник, односно корисник по уговору о лизингу;5. Уверење да подносиоцу захтева није правоснажном судском одлуком забрањено обављање одређене делатности док трају правне последице осуде, односно уверење да подносиоцу захтева није правоснажним решењем о прекршају изречена заштитна мера забране обављања делатности, док трају мере забране (да уверење није старије од 6 месеци )- Уверење издаје МУП Републике Србије - Секретаријат у Београду,ул. Љермонтова бр.12а;6. Уверење о положеном испиту из познавања Града, прописа из области такси превоза и једног страног језика у складу са Правилником о програму и начину полагања испита за обављање делатности такси превоза, („Сл. лист града Београда“ бр. 24/06);.7. Лекарско уверење за професионалног возача (да није старије од 3 године);8. Уверење о пословној способности ( да није старије од 6 месеци )- Издаје Центар за социјални рад општине пребивалишта;9. Уверење о пребивалишту ( да није старије од 6 месеци );10. Једну слику (као за личну карту).Н А П О М Е Н А :УКОЛИКО ПО ПРЕДАЈИ ЗАХТЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ О ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА ЗА ОБАВЉАЊЕ ТАКСИ ПРЕВОЗА НЕ ПРИЛОЖИТЕ ДОКАЗЕ НАВЕДЕНЕ У ОБРАСЦУ ОВОГ ЗАХТЕВА, ИСТИ ЋЕ БИТИ ОДБАЧЕН ЗАКЉУЧКОМ.Такса за овај захтев, по Тарифном броју 5. тачка 12. Одлуке о измени и допуни Одлуке о локалним административним таксама („Сл. лист града Београда“, бр.45/10) износи 1030,00 (хиљадутридесетдинара); шифра плаћања 153, уплата на жиро рачун број: 840-742241843-03, позив на број 97, а у наставку (велики правоугаоник) 27-501-08.Дана_______________________ Подносилац захтева_____________________________ edit: Zar nemamo jednog forumasha iz te profesije? Edited October 31, 2013 by kapetanm
Recommended Posts