kud u maglu Simoviću Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 jedna od stvari koja mi stoji pri vrhu spiska za kad dobijem na lotou :Djel četvorku, ovde ima polovnih za 300-400-500€ zavisi od stanja
renne Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jedna od stvari koja mi stoji pri vrhu spiska za kad dobijem na lotou :D +1
Frank Pembleton Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Moj ortak je to parkirao u gajbu.Ala to galami jbte!A i brate stalno nešto crkava.Još jedan problem je što je on bio na spratu pa je jebao kevu ovima isod kad je igrao.Menio je najveći šok bila glasnoća.Valjda se u luna parku ne primetiPoslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Moj ortak je to parkirao u gajbu.Ala to galami jbte!A i brate stalno nešto crkava.Još jedan problem je što je on bio na spratu pa je jebao kevu ovima isod kad je igrao.Menio je najveći šok bila glasnoća.Valjda se u luna parku ne primetiPoslato sa WC šolje by BVKja imao, takođe, jedan(tractor driver) na gajbi doduše 3-4 dana kad je kum otvarao igraonicu u kineskom tc-u dok nisu došli kinezi. mogao je da se igra, u stanu, jedino kada se zvuk smanji na min. tj. ugasi se, inače mislim da se čuo u celom soliteru. a kada mu pogodiš sve kartice i ubaciš lopticu svugde gde treba on se upali i štekće kao traktor, i ne samo štekće nego i poskakuje. tada sam trajno oštetio parket i malo obio zidove.fliper može isključivo u kući, u prostoriji koja je fizički odvojena od ostatka kuće.
aram Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 on se upali i štekće kao traktor, i ne samo štekće nego i poskakuje
Sestre Bronte Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 izlapeo sam, ne mogu da se setim koji je fliper stajao sa desne strane pred ulazom u rupua više sam u rupi proveo vremena nego na faxu, prve dve godine
Аврам Гојић Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jel bese twilight zone bio skroz u dnu rupe?
ToniAdams Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 meni se nesto cini da je bio indijana dzons
Аврам Гојић Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jebote sad se ne sećam da li je kiss bio u rupi, ili "kod ćaleta", u fliperani na karaburmi.
Sestre Bronte Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 za mene kod pokojnog mini golfa na kališu
ToniAdams Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) ... Edited October 19, 2013 by ToniAdams
Recommended Posts