July 26, 201113 yr u jee, ovo drugo je najneprijatniji zvuk koji sam cula u zivotu. gore od saobracajne nesrece i detonacije bombe, combined. bas ne razumem takvu umetnost :omeni je ovo najdraža recenzija ministrija ikada. :D
July 26, 201113 yr gore od saobracajne nesrece i detonacije bombe, combined. da, i kako da ih covek ne voli
July 26, 201113 yr Mozda Biki uvalja svoju. Uz azerbejdžanski prevod drame "Nije smrt biciklo pa da ti ga ukradu"
July 26, 201113 yr meni je ovo najdraža recenzija ministrija ikada. :D+1eee, Rajka, viš gde si došla, na civilizovanom zapadu ne postoji takva muzika. Edited July 26, 201113 yr by henrik larsson
July 26, 201113 yr Uz azerbejdžanski prevod drame "Nije smrt biciklo pa da ti ga ukradu"Evo ja sam obezbedio prevod imena drame:"Ölüm velosiped deyil (onu senden ogurlaya bilsinler)"
July 28, 201113 yr malogradjani u beogradu izazvali preranu smrt ejmi, samo se pokazuje koliko je biki zapravo dobra osoba
August 1, 201113 yr malogradjani u beogradu izazvali preranu smrt ejmi, samo se pokazuje koliko je biki zapravo dobra osobatoga iz naslova u tekstu nema.