Caligula Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ... Maraja Keri ima lepši glas, a još je pritom i ribetina. . :o ta ona je gori raspad od Ejmi, po svakom kriterijumu
ToniAdams Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) :o ta ona je gori raspad od Ejmi, po svakom kriterijumuplus meleon.obe su skrnave. Edited June 19, 2011 by ToniAdams
stoka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ... pa uporedi. Pritom, maraja je 13 godina starija ...
Ras Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 a jel postoje u tom promoterskom poslu neke klauzule, u fazonu, da se izvodjacu ne isplati cela suma ako usere koncerat?ne postoji merač zadovoljstva, a ako i postoji nije standardizovan, uveden u upotrebu i ozakonjenzato se i prodaju usluge, a ne proizvodizašto bi se nezadovoljni gledalac filma, posetilac koncerta, i sl. tretirao različito od drugog potrošačatražiš da ti vrate pare na izlazu (ne mora celokupan iznos)
garcia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nezadovoljni gledalac koncerta isti prvo mora da vidi/odsluša. ne?skandal, mada joj je to trejdmark.
Ras Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 nezadovoljni gledalac koncerta isti prvo mora da vidi/odsluša. ne?dobro, uvesti različite kategorije nezadovoljnih:-oni koji odgledaju do kraja-oni koji su nezadovoljni već nakon 10min-oni koji su nezadovoljni već samim činom zakazivanja nekog koncerta (te i nemaju obavezu da ga posete)
garcia Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ne karikiraj.moja poenta je bila da 'certa nije ni bilo.
Ras Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ne karikiraj.moja poenta je bila da 'certa nije ni bilo.onda se ne odnosi na tvoj post, već generalno
Mercuzzio Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ... pa uporedi. Pritom, maraja je 13 godina starija ......pa uporedi
stoka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) ...pa uporediNemoguće da je ovo Maraja. Mora da si uslikao neku svoju komšinicu ... Edited June 19, 2011 by stoka
Tihajeza Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 ...pa uporedimislim da je ovo scena iz filma "precious" gde je igrala socijalnu radnicu, i to, mogu reći, odlično odigrala. ne znam kome je prvo palo napamet da poredi maraju sa ejmi, to vam je ko bog i šešidžija, i to tim redosledom.
Hippie Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 she told you she was trouble... kad hoche, pravi fantasticne certe...... nego, el ima neki intervju s njom od sinoch?
*edited by mod Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 she told you she was trouble... kad hoche, pravi fantasticne certe...... nego, el ima neki intervju s njom od sinoch?U ugovoru pred koncert je mudro stajalo da nema apsolutno nikakvih kontakta sa medijima.
korindjar Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) U ugovoru pred koncert je mudro stajalo da nema apsolutno nikakvih kontakta sa medijima. :D baš sam se čudio što u "zabavi" blica nisam našao jedan od onih šablon intervijua, sa istim naslovom tipa "koncert u beogradu će biti poseban / publika u srbiji zna da ceni muziku", sa ejmi Edited June 19, 2011 by korindjar
Zoe Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 (edited) mislim da postoji razlika: da kod Ejmi zaista pokusavaju da prodaju koncerte i da postoji nekakav napor da se ona drzi pod kontrolom, i da u tome ne uspeva, i da ce to sve da se zavrsi jako ruzno i tuzno. Mene zapravo cudi sto je jos uvijek ziva. A ujedno se nadam da ce se nekim cudom izvuci. Mozda i uspije uz neki restriktivan i ozbiljan program odvikavanja. Ovo sa tjednim seansama u bolnici je potpuno beskorisno, osim da joj eventualno infuzijama malo ojacaju organizam.zao mi nje i jos jednog ludackog talenta koji nestaje zbog slabosti. A u tome svemu je najjadnije sto je postala "slucaj" o kojem raspredaju ljudi koji nemaju blage veze o talentima, a jos manje o muzickoj industriji. Ovi sto tvrde da je Amy "proizvod" poistovjecujuci je sa kojekakvim Britney& Co. cupkalicama. Istina je zapravo posve obrnuta (sto poneki vjerojatno i znaju); tek nakon Amy se pokrenula i industrija te proizvela jos nekoliko pjevacica na "Amy fazon" - poput npr. Adele,itd.Mislim, zaista je potrebno ne imati sluha pa reci da ovo nije ogroman talent :Edit: ne znam zasto mi ne uspijeva da postavim YouTube, al' nema veze. Edited June 19, 2011 by Zoe
Recommended Posts