Musharaf Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 zena je otisla na vreme...jedina dobra stvar je ono hispano mace koje se muva oko zatvora. slatkica i po.sutra da prekinu seriju...bas me briga. uskoro ce galaktika, i to kraj.
freakns Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 meni se ovo iz trece vise dopada nego cela druga! druga je govno nad govnima... a vrnuce se Sarah do kraja... ja kapiram da je glava samo neki fake... a i da se vrne ili ne svejedno je, Michael je svakako impotentan... ili gay... u svakom slucaju pre ce kresnuti Mahonea nego Sarah...
Zeka Peka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 a vrnuce se Sarah do kraja... ja kapiram da je glava samo neki fake... То је и мени пало на памет. Нада умире последња. Тренутно сам у Bargaining фази. Michael je svakako impotentan... ili gay...Твоји пусти снови. :P
Weenie Pooh Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) Mnogo sam dosadan, znam, ali vraćam se na svoj privatni crusade protiv svih žena & zečica koje se lože na Majkla.Kako vam nije gadno, ej? Kad krene onako da žmirka i diše glasno na nos jer mu je, kao, frka... pa se onda smiri, natuče kačket, i nastavi da ruši NWO uz pomoć štapa, kanapa, i petardi. Mislim, ne, stvarno, objasnite mi. Zeko, Maraja, ko god. Edited October 14, 2007 by Weenie Pooh
Roki Balboa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Za one koji nisu gledali, uskoro na javnom servisu .
Tresko Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 I još: 14 decembra prekidaju, da bi nastavili od aprila 2008.
Zeka Peka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 14. decembar je petak Вероватно је мислио на РТС. Можда су купили права и за трећи серијал, па морају да сачекају да се иземитује у Америци.Иначе, следеће недеље је опет пауза (у Америци).
nbg4ever Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 E samo nam jos treba da se i nasi prime na te njihove pauze od po 3-4 meseca <_< Jel ce na RTS-u ici svaki dan ili...? A i bas su nemastoviti sto se tice prevoda. Mislim, Bekstvo iz zatvora. Kamo Zakon Brace, Polomljen zatvor,...
Zeka Peka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Polomljen zatvor,... За ово још нисам чула.
stormbringer Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 (edited) ja cekam da skupim bar pola sezone,i da ih odgledam onako u cugu,sto se kaze....A sto se tice emitovanja,glodur filmskog programa RTS-a je izjavio u nekoj emisiji,da ce Prison Break biti prikazan ove sezone,i to tako sto ce nam u toku 1 sezone ,znaci tamo do leta,oni prikazati prve 2 sezonae PB-a,da nadoknade zaostatk,navodno... Edited October 23, 2007 by stormbringer
nbg4ever Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 (edited) Ako nemas celu prvu sezonu, nemoj ni da pocinjes Edited October 23, 2007 by nbg4ever
Zeka Peka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 (edited) Аха, значи РТС планира да користи ХРТ-ов принцип, тј. да регуларно прати Америку са заостатком од неколико месеци. Није лоше, није лоше. :) Било би лепо да то важи за све новије серије које пуштају. Нпр, ЦСИ Њујорк су прекинули пред крај треће сезоне јер су успели да сустигну Америку. Кретени. Што се тиче саме епизоде, ето коначно мало динамике, а за две недеље, видим, опет неке паљевине. Дупла епизода. Edited October 23, 2007 by Zeka Peka
Tresko Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 14. decembar je petak Eh, pogreših datum. 17. decembar je u pitanju. Posle 4 meseca pauze.
Venom Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 E samo nam jos treba da se i nasi prime na te njihove pauze od po 3-4 meseca <_< Jel ce na RTS-u ici svaki dan ili...? A i bas su nemastoviti sto se tice prevoda. Mislim, Bekstvo iz zatvora. Kamo Zakon Brace, Polomljen zatvor,... Polomljen zatvor bi bilo Broken Prison, tako da je losh predlog. Ali Zatvorski lom mi vec deluje kao moguce reshenje .
Recommended Posts