October 10, 200717 yr zena je otisla na vreme...jedina dobra stvar je ono hispano mace koje se muva oko zatvora. slatkica i po.sutra da prekinu seriju...bas me briga. uskoro ce galaktika, i to kraj.
October 12, 200717 yr meni se ovo iz trece vise dopada nego cela druga! druga je govno nad govnima... Reveal hidden contents a vrnuce se Sarah do kraja... ja kapiram da je glava samo neki fake... a i da se vrne ili ne svejedno je, Michael je svakako impotentan... ili gay... u svakom slucaju pre ce kresnuti Mahonea nego Sarah...
October 14, 200717 yr Author freakns said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents a vrnuce se Sarah do kraja... ja kapiram da je glava samo neki fake... То је и мени пало на памет. Нада умире последња. Тренутно сам у Bargaining фази. freakns said: Michael je svakako impotentan... ili gay...Твоји пусти снови. :P
October 14, 200717 yr Mnogo sam dosadan, znam, ali vraćam se na svoj privatni crusade protiv svih žena & zečica koje se lože na Majkla.Kako vam nije gadno, ej? Kad krene onako da žmirka i diše glasno na nos jer mu je, kao, frka... pa se onda smiri, natuče kačket, i nastavi da ruši NWO uz pomoć štapa, kanapa, i petardi. Mislim, ne, stvarno, objasnite mi. Zeko, Maraja, ko god. Edited October 14, 200717 yr by Weenie Pooh
October 23, 200717 yr Author nbg4ever said: 14. decembar je petak Вероватно је мислио на РТС. Можда су купили права и за трећи серијал, па морају да сачекају да се иземитује у Америци.Иначе, следеће недеље је опет пауза (у Америци).
October 23, 200717 yr E samo nam jos treba da se i nasi prime na te njihove pauze od po 3-4 meseca <_< Jel ce na RTS-u ici svaki dan ili...? A i bas su nemastoviti sto se tice prevoda. Mislim, Bekstvo iz zatvora. Kamo Zakon Brace, Polomljen zatvor,...
October 23, 200717 yr ja cekam da skupim bar pola sezone,i da ih odgledam onako u cugu,sto se kaze....A sto se tice emitovanja,glodur filmskog programa RTS-a je izjavio u nekoj emisiji,da ce Prison Break biti prikazan ove sezone,i to tako sto ce nam u toku 1 sezone ,znaci tamo do leta,oni prikazati prve 2 sezonae PB-a,da nadoknade zaostatk,navodno... Edited October 23, 200717 yr by stormbringer
October 23, 200717 yr Ako nemas celu prvu sezonu, nemoj ni da pocinjes Edited October 23, 200717 yr by nbg4ever
October 23, 200717 yr Author Аха, значи РТС планира да користи ХРТ-ов принцип, тј. да регуларно прати Америку са заостатком од неколико месеци. Није лоше, није лоше. :) Било би лепо да то важи за све новије серије које пуштају. Нпр, ЦСИ Њујорк су прекинули пред крај треће сезоне јер су успели да сустигну Америку. Кретени. Што се тиче саме епизоде, ето коначно мало динамике, а за две недеље, видим, опет неке паљевине. Дупла епизода. Edited October 23, 200717 yr by Zeka Peka
October 23, 200717 yr nbg4ever said: 14. decembar je petak Eh, pogreših datum. 17. decembar je u pitanju. Posle 4 meseca pauze.
October 26, 200717 yr nbg4ever said: E samo nam jos treba da se i nasi prime na te njihove pauze od po 3-4 meseca <_< Jel ce na RTS-u ici svaki dan ili...? A i bas su nemastoviti sto se tice prevoda. Mislim, Bekstvo iz zatvora. Kamo Zakon Brace, Polomljen zatvor,... Polomljen zatvor bi bilo Broken Prison, tako da je losh predlog. Ali Zatvorski lom mi vec deluje kao moguce reshenje .