Jump to content
IGNORED

Svastara

Lancia

Recommended Posts

Posted (edited)

appleov itunes pokrece "mastered for itunes" sekciju, pesme snimljene digitalno u semplovima od 24 bita na 96khz (dosadasnji cd standard je bio 16 bit, 44,1 khz) pa zatim kompresovane u aac. kako kazu, vise nema smisla prilagodjavati formate za cd, jer se u studijima uveliko koriste 24 bita, iz kojih je kompresovani aac/mp3 kvalitetniji. (link)komplikuju, za par godina ce wav-ovi biti standard.

Edited by Takeshi
Posted
51WqTrC9dmL._SL500_AA300_.jpgvol 2 kazu izlazi za par nedelja.ako je neko vec nabavio, slobodno prosledite na pm...
Posted

šta i kako slušaju britanci po last.fm-ulast.fm-listening-guide-004.jpg

Posted
šta i kako slušaju britanci po last.fm-ulast.fm-listening-guide-004.jpg
pa to je ko ovaj forum manje-više.
Posted

sad znas sta ti valja ciniti.

Posted

u novom broju politikinog zabavnika (od 23.03.2012.) na "hit strani" se nalazi članak "neki novi soul", a u njemu daptone, numero group i truth & soul kao lejbli, a od izvođača charles bradley, sharon jones and dap knights i lee fields. ja über happy

Posted
u novom broju politikinog zabavnika (od 23.03.2012.) na "hit strani" se nalazi članak "neki novi soul", a u njemu daptone, numero group i truth & soul kao lejbli, a od izvođača charles bradley, sharon jones and dap knights i lee fields. ja über happy
baš mi je nekako drago :wub: fala za info, odoh na trafiku.
Posted

sada sam pogledao i neke starije brojeve zabavnka i taj skojačić zaista piše dobre stvari. pre par brojeva je bilo o tišmi i luni/la stradi

Posted

dal sam ja istripovao ili je on (skoča) član ppp-a (nick hobo can tako nešto)?