November 29, 20241 yr 12 minutes ago, Tsai said: Koje su vam omiljene pesme Bitlsa? Meni Eleanor Rigby, Long and Winding Road, Come Together, The Fool on the Hill malo je offtopic, ali bas frishko> otac mog drugara je imao pekaru u zagrebu koja se zvala> fino i frisko! nadam se da nije iz njegove kuhinje.
November 29, 20241 yr In My Life najdraža, ubedljivo. Zatim: Strawberry fields forever, For no one, While my guitar gently weeps, Because, Across the universe, Ticket to ride
November 29, 20241 yr Baby, its you It wont be long A hard days night Paperback writer Taxman Oh, darling
December 1, 20241 yr Zapravo, nisam siguran kako bih je opisao. Jeste tuzna, a i nije, i optimisticna je i melanholicna. Ljudska. Boze koji su to bogovi!
December 1, 20241 yr Bese neka davna godina, mislim 1986, ili 87. kada su "Bauhaus" sa pesmom "Bela Lugosi*s dead" bili na mestu broj 1 na godisnjoj listi "sto velicanstvenih" studia B. Posto sam tu noc proveo pored radia, uspeo sam da snimim ovu pesmu, pa sam je slusao cesto u to vreme. Mnogo godina kasnije, kupio sam CD best of Bauhaus, jednom ga preslusao, i ostavio negde u dubinama ormana, gde je polako tonuo u zaborav. I onda mi, pre neki dan, iskoci na YouTube "She*s in parties", poslusam, setim se da imam CD, iskopam ga iz zaborava, i evo, uzivam vec nekoliko dana uz pomenutu grupu...
December 5, 20241 yr On 29. 11. 2024. at 17:20, Tsai said: Koje su vam omiljene pesme Bitlsa? Meni Things We Said Today, inače je taj album esencija, kasnije su počeli da komplikuju.
December 5, 20241 yr U drugim vijestima, Spotifaj mi servirao pregled lično najslušanijih stvari u 2024: Dalje imam Pink Floyd, Bajagu i Paradise Lost, šta reći osim Spoiler To su te liste koje app kreira na Home ekranu, a kad uđem u posao stisnem play i ne čujem satima šta svira
December 5, 20241 yr klasičan metalac, malo mejdeni malo goa trans - astrali baš pre neki dan komentarisao kolega plasticni
December 7, 20241 yr Joj sto volim kad mi dragu muzicari iz razlicitih bendova saradjuju na bilo koji nacin, nema lepseg osecaja na svetu!
December 7, 20241 yr On 5. 12. 2024. at 1:49, Eleniko said: klasičan metalac, malo mejdeni malo goa trans - astrali baš pre neki dan komentarisao kolega plasticni A za opuštanje Morphine
December 7, 20241 yr jednom ću da pričam o forumskoj žurci kod miralema ima više od 10 godina, možda i 15
December 7, 20241 yr 1 hour ago, ragasto said: A za opuštanje Morphine Ali ako krene Thursday - prevrćem stolove, naručujem Južni Vetar b-sides i škembiće.