holden kolfild Posted Friday at 16:48 Posted Friday at 16:48 12 minutes ago, Tsai said: Koje su vam omiljene pesme Bitlsa? Meni Eleanor Rigby, Long and Winding Road, Come Together, The Fool on the Hill malo je offtopic, ali bas frishko> otac mog drugara je imao pekaru u zagrebu koja se zvala> fino i frisko! nadam se da nije iz njegove kuhinje.
Locust Posted Friday at 18:23 Posted Friday at 18:23 In My Life najdraža, ubedljivo. Zatim: Strawberry fields forever, For no one, While my guitar gently weeps, Because, Across the universe, Ticket to ride
MocaVukotic Posted Friday at 18:46 Posted Friday at 18:46 Baby, its you It wont be long A hard days night Paperback writer Taxman Oh, darling
Sludge Factory Posted Sunday at 11:29 Posted Sunday at 11:29 Zapravo, nisam siguran kako bih je opisao. Jeste tuzna, a i nije, i optimisticna je i melanholicna. Ljudska. Boze koji su to bogovi!
Mimix Posted Sunday at 22:01 Posted Sunday at 22:01 Bese neka davna godina, mislim 1986, ili 87. kada su "Bauhaus" sa pesmom "Bela Lugosi*s dead" bili na mestu broj 1 na godisnjoj listi "sto velicanstvenih" studia B. Posto sam tu noc proveo pored radia, uspeo sam da snimim ovu pesmu, pa sam je slusao cesto u to vreme. Mnogo godina kasnije, kupio sam CD best of Bauhaus, jednom ga preslusao, i ostavio negde u dubinama ormana, gde je polako tonuo u zaborav. I onda mi, pre neki dan, iskoci na YouTube "She*s in parties", poslusam, setim se da imam CD, iskopam ga iz zaborava, i evo, uzivam vec nekoliko dana uz pomenutu grupu... 2
Recommended Posts