March 21Mar 21 Prvi tizer za dosad najskuplji film Pola Tomasa Andersona u kojem glumi Leonardo Dikaprio
March 24Mar 24 Ovaj tizer me sinoć natera da potražim dostupne Andersonove filmove na SBB-u i odgledamo devojka i ja Punch-Drunk Love. Taj mi je ranije nekako izmakao.Vrhunski film, pametan humor, sjajne filmske metafore, a utisak svih utisaka je da Adam Sendler izgleda ume i da glumi i to dobro!
March 24Mar 24 3 hours ago, Master Matsuke said:Ovaj tizer me sinoć natera da potražim dostupne Andersonove filmove na SBB-u i odgledamo devojka i ja Punch-Drunk Love. Taj mi je ranije nekako izmakao.Vrhunski film, pametan humor, sjajne filmske metafore, a utisak svih utisaka je da Adam Sendler izgleda ume i da glumi i to dobro! Sto bi se reklo, znam Paul Thomas Anderson "100godina" :) ali ispade da sam pogledao samo njegova 2 filma...Bugi noci (dosta davno) i Fantomsku nit...svasta...moracu i ja da ga potrrazim i na SBB ali i van :)
March 24Mar 24 nekako mi se cini da je doslo vreme dikaprju da se pokaze. mnogi, veliki reziseri ga bas guraju u sve i svasta. moram da priznam da dosta novih filmova nisam gledao, a on je u istim. ne znam da li je to karta koja se vise kupi i onda je to razlog - novac da popuni sve dzepove, ali isto tako, pta ne deluje da igra na tu istu kartu. siguran sam da [ovaj tizer iako vrlo kratak, pokazuje da leonardo ne igra kao leonardo nego kao karakter u filmu pta] ce film biti odlican, barem iz ovog malog isecka se vidi jako ubedljiva radnja.
April 2Apr 2 Ne znam da li je neko negde komentarisao ali evo da podelim ovde. Sam Mendes je pre neki dan na CinemaCon predstavio projekat o Bitlsima tj. 4 filma koje planira da snima u isto vreme (svaki iz perspektive jednog clana)i da ih pusti u bisokope u isto vreme u aprilu 2028 godine.https://deadline.com/2025/03/the-beatles-release-dates-cast-1236355491/Hajde sto ih snima istovremeno ali nesto sumnjam da ce plan o 4 fima i "bindzovanjem" u bioskopima biti uspesan...plus ko zna da li ce bioskopi i postojati te 2028 godine :) Edited April 2Apr 2 by Dehickok
April 2Apr 2 On 24. 3. 2025. at 22:27, hoffnung said:nekako mi se cini da je doslo vreme dikaprju da se pokaze. mnogi, veliki reziseri ga bas guraju u sve i svasta. moram da priznam da dosta novih filmova nisam gledao, a on je u istim. ne znam da li je to karta koja se vise kupi i onda je to razlog - novac da popuni sve dzepove, ali isto tako, pta ne deluje da igra na tu istu kartu. siguran sam da [ovaj tizer iako vrlo kratak, pokazuje da leonardo ne igra kao leonardo nego kao karakter u filmu pta] ce film biti odlican, barem iz ovog malog isecka se vidi jako ubedljiva radnja.meni je fascinantno kako se on od prćastog bejbifejs pegavka pretvorio u benisija del tora