October 29, 200915 yr Nemam pojma. Verovatno, čisto sumnjam da bi se zezali sa uglavljivanjem optičkog... Možda nije ni moguće? Ne znam, ne razumem se toliko.Uglavnom, čini se da je ovo ono što je Indy tražio... Edited October 29, 200915 yr by zorglub
October 29, 200915 yr Pa, ako nije optičko, onda je EVF, ili ima još neki za koji ne znam? Žutomrljaš nije sigurno...
October 29, 200915 yr Paaaa, i da, i ne baš...Unlike Four Thirds, Micro Four Thirds does not provide space for a mirror and a pentaprism, allowing smaller bodies to be designed (including a smaller lens mount, incompatible with Four Third lens mount).Micro Four Thirds System Edited October 30, 200915 yr by zorglub
October 30, 200915 yr Bas bih ga posedovao. Olympus je zakon za mali format chipa. Danas kada gledam fotografije sa mog starog E-500 - uvek iznova se odusevim nedostatkom aberacija i umerenim shumom.
November 1, 200915 yr Adobe Lightroom 3 dostupan za download u Adobe download sekciji.Prvi utisak da je osetno sporiji od predhodne verzije na sasvim pristojnoj konfiguraciji.
November 2, 200915 yr Prokleti Photoshop (tj. Camera Raw) kešira sve RAW fajlove (i nikada ih ne obriše) u folderUsers\<username>\AppData\Local\Adobe\CameraRaw\Cache.Ovo sam slučajno otkrio kad sam shvatio da mi se misteriozno napunio disk C.