balu Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hamlete Strasni apsolutno tacno! Baba po majci mu je bila Ana Jaksic. Kazu da je dosta uticala na njegovo odrastanje i verovato doprinela, ne samo genima, njegovoj prekosti. Nije on dzabe bio frtalj Srb.Od Velikog moskovskog Princa sirenjem sve do Pacifika napravio je imperijalnu Rusiju i postao prvi car Rusije.Vas dvojica mora da ste rodjaci jer u anglosaksonskoj varijanti zvucite slicno, Horrible i Terrible.Strrrasni izvoli.
Hamlet Strašni Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Tja. Ja sam norvezanin, mozda po nekoj vikinskoj liniji.Elem. Koje dve evropske drzave su izmedju dva rata imale zajedničku granicu da bi je nakon rata izgubile...by tapatalk
Hamlet Strašni Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) Jeste, ajd dalje. Promakao mi odgovor :blush:edit: a i cehoslovacka i rumunija Edited September 16, 2011 by Hamlet Strašni
bigvlada Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ne znam da li sam postavljao nešto slično ali hajdemo ovako: Šta je zajedničko kralju Norveške Olafu V, predsedniku DDR-a Valteru Ulbrihtu i šahu Rezi Pahlaviju (sem što su svi vladali u dvadesetom veku)?
hazard Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Koji Reza Pahlavi? Prvi, ili sin, Mohamed Reza Pahlavi, poslednji iranski sah?Ako je ovaj prvi, onda je mozda to da su sva trojica umrli od infarkta?
bigvlada Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Mislio sam na poslednjeg iranskog šaha. Nema veze sa zdravstvenim stanjem.
Roger Sanchez Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Okačilo im Veeeliku Zvijezdu Jugoslavije?
bigvlada Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Rodžer je nešto nanjušio ali još uvek nije siguran šta. ;)
hazard Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Olaf i Pahvali imaju zajednicke mnoge ordene, izmedju ostalog Croix de la Guerre, orden jugoslovenske zvezde i neke britanske.Al ne vidim nigde da je Ulbriht imao bilo sta slicno.
Filipenko Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tito im je dodelio trt mrt. Jesam li pogodio? Drugim rečima, može li neko neodređenije pitanje? Šta se nalazi u svemiru, a da nije planeta? Koliko trava ima istočno od Vršca a zapadno od Kijeva? Zajedničko za Muju, Gustava II Adolfa i Pinočea?
Roger Sanchez Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 tako nekako, filipe, to je taj rad :rezignirano:
bigvlada Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Izvinjavam se, pogotovo što mislim da je ipak bilo pitanje na tu temu. Sadili su drveće jedno pored drugog na ušću. Ovo je tačno određeno, koji je najstariji parlament u bivšoj britanskoj imperiji (kada je imala najeći obim, pre WW2)?
Recommended Posts