čekmeže Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 1 top nazi je bio predsednik međunarodne organizacije koja i danas postoji, poznata svuda u svetu. O kome je reč? Nije Valdhajm i UN...
hazard Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 U pitanju je BIS (Bank for International Settlements), imali su par nacista u upravnom odboru
čekmeže Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Izvinjavam se na nepreciznosti, organizacija je baš poznata i ugledna, gledam sad na sajtu ima 188 zemalja članica, a i ovaj što je bio prešjednik (ne član uo) je bi baš opaka faca...bilo je još par nazija prešjednika al ovaj je most notorius...hint - pilićareva desna ruka
badenac Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Koja zemlja Juzne Amerike je aktivno ucestvovala u II svetskom ratu i gde su se njeni vojnici borili?
Roger Sanchez Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zemlja koja je domovina Digića (Italija, jel) Ovo poviše ne znam, morao bi guglat a to ne bi bilo fer. Ulažem 1 Simona Wiesenthala.
badenac Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zemlja koja je domovina Digića (Italija, jel) Ovo poviše ne znam, morao bi guglat a to ne bi bilo fer. Ulažem 1 Simona Wiesenthala. Italija-oko 20000 vojnika je bilo na italijanskom frontu,aktivno od 1944. godine.Interesatno je da je jedan od generala koji je komandovao ovim snagama sezdesetih godina ucestvovao u vojnoj hunti.
badenac Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kako je Kina u I svetskom ratu zelela da potpomogne ratne naposre svojih saveznika iz Velike Antante?
hazard Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 (edited) Izvinjavam se na nepreciznosti, organizacija je baš poznata i ugledna, gledam sad na sajtu ima 188 zemalja članica, a i ovaj što je bio prešjednik (ne član uo) je bi baš opaka faca...bilo je još par nazija prešjednika al ovaj je most notorius...hint - pilićareva desna rukaInterpol?Za badenca, Brazil, mornarica im se krljala sa Nemcima po Atlantiku a poslali su 25.000 u Italiju.edit: rodjer bio brzi Edited May 12, 2011 by hazard
Roger Sanchez Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ajde ja jedno pitanje - iz kojeg uporišta na Indijskom oceanu djelovaše/desjtvovaše podmornice Doenitzove Kriegsmarine?
čekmeže Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Interpol?Za badenca, Brazil, mornarica im se krljala sa Nemcima po Atlantiku a poslali su 25.000 u Italiju.edit: rodjer bio brziJes, Interpol i Rajnhard Hajdrih.
Brazilac Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Ajde ja jedno pitanje - iz kojeg uporišta na Indijskom oceanu djelovaše/desjtvovaše podmornice Doenitzove Kriegsmarine?Trebalo bi da je Penang(Malezija), zar ne?
Recommended Posts