September 9, 200816 yr srpsku teritoriju koju je okupirala u tom ratu, bugarska je podelila u dve zone. kako su se one zvale?
September 9, 200816 yr Legenda kaže da je četvorooki istoričar izmislio pismo koje je po njemu nazvano. Njegovo ime je?
September 14, 200816 yr Ubih topik... :(http://en.wikipedia.org/wiki/CangjieLakše pitanje:Ova žena je stvorila uniju koja je trajala preko jednog veka:Ko je ona, i o kojoj uniji se radi?
September 15, 200816 yr Kalmarska unija, Margareta Iedit: sad cu ja ubijem topik Edited September 15, 200816 yr by Mancunian
September 25, 200816 yr Evo jednog lakog pitanja...Ko je bio jedini Karađorđević kome je posle 1945. godine dopušteno da ostane u Jugoslaviji?
September 25, 200816 yr Evo jednog lakog pitanja...Ko je bio jedini Karađorđević kome je posle 1945. godine dopušteno da ostane u Jugoslaviji?Princ Djordje Karadjordjevic.
October 20, 200816 yr ne bih znao, ali imam jedno pitanje koje ce verujem biti lako za ove koji furaju zanimljivu istoriju.da li je istina da su nacisti tvrdili da je kugla zemaljska sacinjena od unutrasnjeg i spoljasnjeg dela i da mi pritom zivimo u unutrasnjem delu, kao i da je to bilo ucenje koje je bilo zvanicno u nacistickoj Nemackoj?