Al-Khwarizmi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ipak su beach censors ;) Izguglah Čikago 1922.
kgmr Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 (edited) pa jesu beach censors :D A beach censor arresting two women in Chicago in 1922 for violatingthe laws concerning proper beach attire. The image comes from thecollection at the University of California at Davis housing materialscollected by the late Roland Marchand.bravo, pucaj dalje. Edited February 5, 2008 by kingmaker
Al-Khwarizmi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nije loše ovo sa fotografijama - manje truda treba da se nađe nešto što nije lako gugljivo. :)Od mene pak jedno klasično pitanje - šta su to Valjevci podvalili i kome?
Mancunian Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 bravo za godinu, omasila si samo za dvetrol:sa cu kad imam smisla za odevanje -_-
Otto Katz Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Valjevci su podvalili čiviju. Mislim da je to dio točka na kolima, kratak štap koji uglavljen u osovinu točka osigurava njegovu stabilnost. Je li to?
Al-Khwarizmi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Valjevci su podvalili čiviju. Mislim da je to dio točka na kolima, kratak štap koji uglavljen u osovinu točka osigurava njegovu stabilnost. Je li to?Ne to su šapčani, čivijaši :)
čekmeže Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dušana Mihajlovića, vidru iz Valjeva srpskome narodu.
Al-Khwarizmi Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Između ostalog... -_- Ali zbog koje su podvale opevani?
Al-Khwarizmi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 (edited) Elem, neće me biti nekoliko dana, pa da odblokiram igru. Valjevci su podvalili štošta kojekome, ali podvala po kojoj im je ostao nadimak je navodno ona koju su smestili svojim komšijama iz Šapca - kad su se Šabački svatovi vraćali sa mladom iz Užica, rešili da noć provedu u Valjevu, naravno uz dosta šenlučenja. A Valjevci preobukli golobradog mladića u mladu pa napravili paralelnu "svadbu" i izmešali svatove. Kad je došlo vreme da se ipak malo odspava, gostima iz Šapca zabrinutim da im neko onako pijanima ne ukrade ili obeščasti mladu, predlože da dve mlade provedu noć zajedno - tako nemaju šta da brinu... Sutradan zahvalni i veseli svatovi nastavili ka Šapcu, a mlada najveselija među njima. A možda i nije istorija, već samo još jedna valjevska podvala. -_- Terajte dalje, nek postavlja ko ima pitanje. Edited February 7, 2008 by Al-Khwarizmi
le petit nicolas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 (edited) ja iskopala jos juce sa sajta opstine valjevo http://www.valjevo.org.yu/valjevo/kultura/...jar/podvala.php.ali nisam htela da odgovorim jer nisam imala pitanje sad mi jedno pade na pamet, onako malo trich-trach: koja je evropska vladarka u svojoj bogatoj kolekciji ljubavnika imala i jednog srbina. eventualno, njegovo ime?poz Edited February 8, 2008 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jesje. bilo je lako, jelda?nisam pri literaturi, sutra cu vam dati ime - ako neko ne bude vredniji.inace bio je jedan od poslednjih, a mlad ko rosa use that livor of yours, matilda!
MancMellow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jesje. bilo je lako, jelda?nisam pri literaturi, sutra cu vam dati ime - ako neko ne bude vredniji.inace bio je jedan od poslednjih, a mlad ko rosa use that livor of yours, matilda!Simeon Zoric (rodjen Nerandzic)
Matilda Ivancic Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 (edited) m16 opleti daljeedit-promenio prezime kad ga je iscedila ko limun Edited February 8, 2008 by Matilda Ivancic
MancMellow Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 (edited) m16 opleti daljePa cekaj, nisam ja pogodio. Ne bih da se ubacujem preko reda...Edit: ha ha, ne nije tada, nego je usvojen Edited February 8, 2008 by M16
Recommended Posts