February 5, 200817 yr Jašta, prepodobna mati Angelina srpska (heh, srpska/albanska... ko na to još gleda kod bratskih naroda). Svastika Skenderbega srpskog.Pitaj :)
February 5, 200817 yr izguglala sam odgovor samoda bih mogla da okacim sliku.dakle: gde se desava, sta se desava i kada se desava :)
February 5, 200817 yr razlog je tacan, ali ne lokacija i vreme, po ovom mom izvoru. jesi li bas istu fotografiju nasao, ili pogadjas na osvnou nekih analogija? Edited February 5, 200817 yr by kingmaker
February 5, 200817 yr kingmaker said: razlogje tacan, ali ne lokacija i vreme, po ovom mom izvoru. jesi li bas istu fotografiju nasao, ili pogadjas na osvnou nekih analogija?Florida 1935?edit: podsetilo me na ovu fotografiju. :) Edited February 5, 200817 yr by Al-Khwarizmi
February 5, 200817 yr ranije, i severnije (hint>nije more). 1935. je takva lezernost i besprizorna golotinja vec bila dozvoljena.
February 5, 200817 yr Nikakvo pogađanje, ova lijevo je Laetitia Maignaut, lokalna prodavačica peciva, desno je B?atrice Belete, bibliotekarica iz obližnjeg Cagnes-sur-Mer; tarot ne laže. Sufražetkinje.
February 5, 200817 yr Al-Khwarizmi said: Florida 1935? kingmaker said: ranije, i severnije (hint>nije more).... Al-Khwarizmi said: Da nije Sent Luis?jos malo severnije (a nije springfild :D, i voda je prilicno poznata) Mancunian said: cca. 1920.?bravo za godinu, omasila si samo za dve Quote Britanija?nije, mislim da ste biohemija i ti propustili gornje hintovanje