Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Istorijski kviz

Featured Replies

kornelije sula?

• Replies 1.1k
  • Views 138.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• holden kolfild
    holden kolfild

antonije isakovic i leposava milanin?

• holden kolfild
    holden kolfild

mislim da jeste, jer je bivsi komsija imao zajedniku fotku sa njim. a i isakovic je furao ovaj friz do smrti. sad mi malo zao sto sa miletom nikada nisam popricao o njegovom drustvu =)  

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Mein Kampf?

Posted Images

Ne Matilda, nije on, ali pogodila si državu.

Edited by Valkyrie

principat il dominat?

BAš principat ;)

Avgust?

Taj.Na samrti je okupljene prijatelje koji su plakali upitao ''Jesam li dobro odigrao svoju ulogu u komediji života?''Na potvrdan odgovor je rekao ''Pošto je komad dobro odigran, onda svi aplaudirajte i vesela nas lica ispratite''** - po Svetoniju..Teraj dalje

neeeeecu :cry:

neeeeecu :cry:
E oćeš, zabušantu nijedan večiti! angry.gif Pucaj!

`Ajd dok se Mancunian smisli, ja sam ionako ostao duzan od pre neki dan.Gde je i na koji nacin pokusan drugi atentat na Hitlera?

ako izuzmemo teorije zavereprvi u pivnici dinamitomdrugi paklenom masinom u avionu na povratku iz Zitomira 43 ali je satni mehanizam zakazao usled niske temperature koja je vladala na visini na kojoj je avion leteoright?pitanje: idemo lakse nesto za pocetak....francuska uporista kod dien bien fua su imena dobila po...

ako izuzmemo teorije zavereprvi u pivnici dinamitomdrugi paklenom masinom u avionu na povratku iz Zitomira 43 ali je satni mehanizam zakazao usled niske temperature koja je vladala na visini na kojoj je avion leteoright?pitanje: idemo lakse nesto za pocetak....francuska uporista kod dien bien fua su imena dobila po...
Nije se vracao iz Zitomira. :wink: Uporista su dobila imena po navodnim ljubavnicama pukovnika Kastrija , francuskog zapovednika.

hmm verovatno si u pravu za Zitomir ali negde sa istoka se vracaoa bilo je lako ovo za dien bien fu a?ajd dalje

hmm verovatno si u pravu za Zitomir ali negde sa istoka se vracaoa bilo je lako ovo za dien bien fu a?ajd dalje
U pravu si za istok, samo je drugi grad, `ajd nek ostane, ako zeli jos neko da pogadja.A za dien bien fu, sta da ti kazem, cesto pustaju emisiju o tome na Historiju.Inace moja pitanja su odvec laka, a neverovatno mi se spava, tako da mozda sutra smislim neko malo zajebanije.

hmmm nigde nikog...valjda su svi na politici cool.gif 'ajd ovako:omiljeno oruzje srpskih neregularnih jedinica iliti cetnika u ratovima pocetkom 20tog veka su bile rucne bombe - popularno poznate tada pod kojim imenom?

• Author
hmmm nigde nikog...valjda su svi na politici cool.gif 'ajd ovako:omiljeno oruzje srpskih neregularnih jedinica iliti cetnika u ratovima pocetkom 20tog veka su bile rucne bombe - popularno poznate tada pod kojim imenom?
Kasikare? :D