Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Istorijski kviz

Featured Replies

Ni o jednim, ni o drugim...kruna nije bila bukvalno "od jaja", vec je placena novcem zaradjenim od prodaje jaja sa carskih poseda...

• Replies 1.1k
  • Views 138.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• holden kolfild
    holden kolfild

antonije isakovic i leposava milanin?

• holden kolfild
    holden kolfild

mislim da jeste, jer je bivsi komsija imao zajedniku fotku sa njim. a i isakovic je furao ovaj friz do smrti. sad mi malo zao sto sa miletom nikada nisam popricao o njegovom drustvu =)  

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Mein Kampf?

Posted Images

Ajmo neki hint, čija jaja -kokoška, guska, noj, tetreb?A ne bi bilo loše ni locirati kontinent -_-

Pa necu ja da lociram locirajte via jaja... kokosija, cini mi se...

Koliko li je taj kokošijih jaja prodao za jednu krunu :unsure: Ma da je i za zlatan zub trebalo bi mu...mora da su prepeličija bila.Car-ruski?

Jok

ajmo lupati-car Dušan?

jok, al tu si negde po vremenunekih 100 godina pre Dusana

Edited by Mancunian

Je li u Evropi? Recimo Michael VIII (ne znam kako se izgovaraju vizantijski vladari na ćirilici).

a kako bi Majkl preveo na srpski :mellow:i ne, nijeali jeste Vizantija...hint: vladar je jedne od drzavnih tvorevina nastalih posle 1204.

Boli me glava od ovog <_< Recimo Teodor I , car Nikeje. Ako nije on onda ovaj trabzonski jeboš Alexios I Megas Komnenos. Jebem ti wikija <_< Majkl na srpski je Mihajlo, Miša. Miki...

Nikeja je u pitanju :)Ovaj je postavio osnovu za restauraciju Vizantije kao jedinstvene drzave...Ajde imas i vremenski period kao hint...guglaj,guglaj...

• Author
Je li u Evropi? Recimo Michael VIII (ne znam kako se izgovaraju vizantijski vladari na ćirilici).
Manojlo bi bilo na grckom.
Nikeja je u pitanju :)Ovaj je postavio osnovu za restauraciju Vizantije kao jedinstvene drzave...Ajde imas i vremenski period kao hint...guglaj,guglaj...
Vi žene...što pitanje nije bilo ko je restaurirao Vizantiju ili tako nešto a ne ko je ženi kupio krunu za jajca. Pa to ne možeš naći ni u enciklopediji suludih kupovina.Back to wiki...nemoj zajebavati da je ovaj Manojlo :lol: sedmi, pa već sam naveo osmog :wacko:

malo pre osmog i nije manojlo nego mihajlo VIIIManojlo> Emanuilo ( ili obrnuto)Mihajlo je Mihajlo i o grckom valjda

Edited by Mancunian

Jel ovo znači da sam pogodio sa ovim No7 :unsure: