Mancunian Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ni o jednim, ni o drugim...kruna nije bila bukvalno "od jaja", vec je placena novcem zaradjenim od prodaje jaja sa carskih poseda...
čekmeže Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ajmo neki hint, čija jaja -kokoška, guska, noj, tetreb?A ne bi bilo loše ni locirati kontinent -_-
Mancunian Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pa necu ja da lociram locirajte via jaja... kokosija, cini mi se...
čekmeže Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Koliko li je taj kokošijih jaja prodao za jednu krunu Ma da je i za zlatan zub trebalo bi mu...mora da su prepeličija bila.Car-ruski?
Mancunian Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 (edited) jok, al tu si negde po vremenunekih 100 godina pre Dusana Edited January 18, 2008 by Mancunian
čekmeže Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Je li u Evropi? Recimo Michael VIII (ne znam kako se izgovaraju vizantijski vladari na ćirilici).
Mancunian Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a kako bi Majkl preveo na srpski :mellow:i ne, nijeali jeste Vizantija...hint: vladar je jedne od drzavnih tvorevina nastalih posle 1204.
čekmeže Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Boli me glava od ovog <_< Recimo Teodor I , car Nikeje. Ako nije on onda ovaj trabzonski jeboš Alexios I Megas Komnenos. Jebem ti wikija <_< Majkl na srpski je Mihajlo, Miša. Miki...
Mancunian Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nikeja je u pitanju :)Ovaj je postavio osnovu za restauraciju Vizantije kao jedinstvene drzave...Ajde imas i vremenski period kao hint...guglaj,guglaj...
casperbgd Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Je li u Evropi? Recimo Michael VIII (ne znam kako se izgovaraju vizantijski vladari na ćirilici).Manojlo bi bilo na grckom.
čekmeže Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nikeja je u pitanju :)Ovaj je postavio osnovu za restauraciju Vizantije kao jedinstvene drzave...Ajde imas i vremenski period kao hint...guglaj,guglaj...Vi žene...što pitanje nije bilo ko je restaurirao Vizantiju ili tako nešto a ne ko je ženi kupio krunu za jajca. Pa to ne možeš naći ni u enciklopediji suludih kupovina.Back to wiki...nemoj zajebavati da je ovaj Manojlo sedmi, pa već sam naveo osmog
Mancunian Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 (edited) malo pre osmog i nije manojlo nego mihajlo VIIIManojlo> Emanuilo ( ili obrnuto)Mihajlo je Mihajlo i o grckom valjda Edited January 18, 2008 by Mancunian
Recommended Posts