đorđe geprat Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 pročitao sam maločas. voleo bi da čujem mišljenje/namere burnabitch i one iz vlade što je zadužena za natalitet. urla je mlada žena, potencijalno majka. jebeš stav ministra zdravlja. on je poznat kao doktor smrt.
Hella Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 (edited) 57 minutes ago, djordje geprat said: pročitao sam maločas. voleo bi da čujem mišljenje/namere burnabitch i one iz vlade što je zadužena za natalitet. urla je mlada žena, potencijalno majka. jebeš stav ministra zdravlja. on je poznat kao doktor smrt. mislim da ti je više puta rečeno da će biti lješina ko pleve ako budeš glasao kandidata sumnjivog nadimka grobar pa si opet upro ko jablan u brazdu da glasaš za nj zato se sad tvoje kritike vlasti ne uzimaju kao iskrene nego kao bezuspešni pokušaji pranja savesti pred Strašnim Sudom Edited May 1, 2018 by Hella
Frank Pembleton Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 59 minutes ago, Hella said: mislim da ti je više puta rečeno da će biti lješina ko pleve ako budeš glasao kandidata sumnjivog nadimka grobar pa si opet upro ko jablan u brazdu da glasaš za nj zato se sad tvoje kritike vlasti ne uzimaju kao iskrene nego kao bezuspešni pokušaji pranja savesti pred Strašnim Sudom ajde više koji ti je....
Hella Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 52 minutes ago, rođeni said: daj bre više, shvatio je 😶 meni baš ne izgleda kao da je blizu katarze a kamoli kvalitetne
pt 2.0 Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 1 hour ago, Frank Pembleton said: ajde više koji ti je.... ahahahaha, pa zar od svih ljudi na ppp da baš ti nekoga kritikuješ zbog apsurdnog ponavljanja dok čitačima mozak ne iscuri... hella pemblton.
Đipalo Junuz Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Ovo što hellica radi gos'n Đorđu je targetted harrasment i stalking, malo je nategnuto pravljenje paralele sa objavljivanjem vodostaja kloake svako jutro...
pt 2.0 Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 6 minutes ago, Đipalo Junuz said: Ovo što hellica radi gos'n Đorđu je targetted harrasment i stalking, malo je nategnuto pravljenje paralele sa objavljivanjem vodostaja kloake svako jutro... izvinjavam se za pogrešan utisak (tj, nisam u toku da hella stalkuje nekog određenog), meni zvoni mozak od većine stvari koju godinama ponavlja, pa nisam ni videla da se nekom posebnom obrati češće nego nekom drugom.
Leia Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 14 hours ago, pt 2.0 said: izvinjavam se za pogrešan utisak (tj, nisam u toku da hella stalkuje nekog određenog), meni zvoni mozak od većine stvari koju godinama ponavlja, pa nisam ni videla da se nekom posebnom obrati češće nego nekom drugom. Random smarac ili smarac sa misijom, Sofijin izbor takoreci
darling Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 On 1.5.2018. at 17:31, pt 2.0 said: ahahahaha, pa zar od svih ljudi na ppp da baš ti nekoga kritikuješ zbog apsurdnog ponavljanja dok čitačima mozak ne iscuri... hella pemblton.
Frank Pembleton Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 ahahahaha, pa zar od svih ljudi na ppp da baš ti nekoga kritikuješ zbog apsurdnog ponavljanja dok čitačima mozak ne iscuri... hella pemblton.Ne lupetaj...
pt 2.0 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 6 hours ago, Frank Pembleton said: Ne lupetaj... nismo ti i ja na "ne lupetaj". verovatno te kloaka zaslepila, pa ne držiš neophodnu distancu prema meni...
Frank Pembleton Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Nismo onda ni na haha hihi i na "ti od svih ljudi..." ... Tako da, to ti je to......shiit has hit the fan....
Recommended Posts