gervasius twinkleminkleson Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ja sam se i za Omara i za Bodieja izspojlovo putem jucuba.
garcia Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 bilo je dobro do preskakanja "drugog nivoa".nothing important?! my ass. to mi jedna od boljih sezona.
MiddleClass Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Druga sezona je najboja, ali ne zamjeram im. Super je RPG... :)
Далибор Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 +1http://www.youtube.com/watch?v=otwucZMciUM najezih se....
gervasius twinkleminkleson Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 To, i ova scena iz pete sezone su mi mozda najpotresnije u citavoj seriji [a i sire]:
dig_chohano Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jbt, kad god čujem nekog Grka da se na ulici il u metrou javlja na mobilni sa "Legete" ja se setim ove scene i "Your way. It won't work." i nije mi dobro.
morgana Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ta epizoda (i sezona) je nesto najbolje vidjeno na televiziji ikad. nije cak ni za plakanje, nego za tihi ocaj, bas je nekako iskonska. u onoj montazi, grci su oduvali sve ostale filmske djavole, grckorimskim stilom i sa ubjedljivom prednoscu.a sobotkina izduzena silueta kad prilazi mostu...
Recommended Posts