Кристофер Лумумбо Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 ah znaci imas grcku majicu nisam se javio jer sam mislio da ces me izgruvati :( znas, ovo sto te zajebavam da si cigan i sl...moram da proverim sta pise, ako je grcka zapalicu je. gde smem da te izgruvam, posle ces da kazes larsonu pa ce on da mi pregrize vratnu zilu. :( sledeci put se javi. inace, bas tamo ispred platoa me devojka pitala zasto sam se zabuljio u nekog coveka, a ja sam pomislio da sam video vasudevu, pa rekoh da mu stisnem ruku junacku. ispostavilo se da nije on.izvinjavam se zbog trola, prebacite ovo na voc ap.
Frau Gabrijela Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 nisam izdržala godinu dana. počela opet da gledam.nametnula sam si tv ritam- jedna epizoda dnevno.joj kako je ovo dobro!sad uživam u detaljima koji su mi promakli ili sam ih zaboravila. neverovatno je šta sve ima. ali malo mi je i bedak kada, sa ovom naknadnom pameću, gledam početke i znam kako će ko da skonča.
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja se borim sa zeljom da gledam opet :)Blog Davida Simona
belch Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 meni promakla ova scenahttp://www.youtube.com/watch?v=46W2nenbRTo
Frau Gabrijela Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ja se borim sa zeljom da gledam opet :) što se boriš? prepusti se. Blog Davida Simona tnx za ovo.@fssta scena je bila u seriji? ni ja se ne sećam.jeste .
gervasius twinkleminkleson Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 što se boriš? prepusti seHocu da makar malo zaboravim, postoji opasnost da naucim na pamet sve dijaloge iz serije :D
Roger Sanchez Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 meni promakla ova scena @fssta scena je bila u seriji? ni ja se ne sećam.jeste .Primjećeno u toku..!Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
CZBG Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Konačno odgledala . Zaista je fenomenalna serija. Prosto mi je bilo žao kad se završila. Sad ne mogu da krenem ništa drugo da gledam posle Wire. Mislim da ništa drugo ne može biti ovako dobro.
Mp40 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Mislim da ništa drugo ne može biti ovako dobro.eh, da mi je po dinar svaki put kad sam ovo cuo od neke cure... Sad bih imao 50 para...
Frau Gabrijela Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 meni je tako žao što ovo gledam ovako temeljno i kako treba mimo sveta, pa nemam s kim ovde da komentarišem. sad ću da izvlačim postove od pre n godina i da repliciram. priznajem da tek sad, na drugo gledanje, uviđam svu moć i genijalnost druge sezone. najmanje sam u njoj uživala u prvom krugu.
gervasius twinkleminkleson Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Tacno je 10 godina otkad je The Wire prvi put prikazanhttp://www.youtube.com/watch?v=zmIvu1yg3bUThis America, man.
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 The Wire the musical. Soon in a theater near you.:D
Lrd Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 The Wire the musical. Soon in a theater near you.:DJeste smešno. Ali, Omar koji đuska.
Weenie Pooh Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pa čovek je prvo bio neki stage dancer, zar ne? Mislim, Omarov glumac :)Najbolji je ipak Stringer Bell :D
assück Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Omar je bio blago smešan, ali mi je sve skupa ovo poprilična jeres
Recommended Posts