Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted
ah znaci imas grcku majicu angry.gif nisam se javio jer sam mislio da ces me izgruvati :( znas, ovo sto te zajebavam da si cigan i sl...
moram da proverim sta pise, ako je grcka zapalicu je. gde smem da te izgruvam, posle ces da kazes larsonu pa ce on da mi pregrize vratnu zilu. :( sledeci put se javi. inace, bas tamo ispred platoa me devojka pitala zasto sam se zabuljio u nekog coveka, a ja sam pomislio da sam video vasudevu, pa rekoh da mu stisnem ruku junacku. ispostavilo se da nije on.izvinjavam se zbog trola, prebacite ovo na voc ap.
Posted

nisam izdržala godinu dana. počela opet da gledam.nametnula sam si tv ritam- jedna epizoda dnevno.joj kako je ovo dobro!sad uživam u detaljima koji su mi promakli ili sam ih zaboravila. neverovatno je šta sve ima. ali malo mi je i bedak kada, sa ovom naknadnom pameću, gledam početke i znam kako će ko da skonča. sad.gif

Posted
Ja se borim sa zeljom da gledam opet :)
što se boriš? prepusti se. smile.gif
tnx za ovo.@fssta scena je bila u seriji? ni ja se ne sećam.jeste wub.gif.
Posted
što se boriš? prepusti se
Hocu da makar malo zaboravim, postoji opasnost da naucim na pamet sve dijaloge iz serije :D
Posted
meni promakla ova scena:heart:
@fssta scena je bila u seriji? ni ja se ne sećam.jeste :wub:.
Primjećeno u toku..!
Onaj skot Scott mi najgore ide na živce.. a jučerašnja epizoda, dobra... Good night hoppers! Good night hustlers...!
:wub:
Posted

Konačno odgledala . Zaista je fenomenalna serija. Prosto mi je bilo žao kad se završila. Sad ne mogu da krenem ništa drugo da gledam posle Wire. Mislim da ništa drugo ne može biti ovako dobro.

Posted
Mislim da ništa drugo ne može biti ovako dobro.
eh, da mi je po dinar svaki put kad sam ovo cuo od neke cure... Sad bih imao 50 para...
  • 2 weeks later...
Posted

meni je tako žao što ovo gledam ovako temeljno i kako treba mimo sveta, pa nemam s kim ovde da komentarišem. sad.gifsad ću da izvlačim postove od pre n godina i da repliciram. laugh.gifpriznajem da tek sad, na drugo gledanje, uviđam svu moć i genijalnost druge sezone. najmanje sam u njoj uživala u prvom krugu.

• 3 weeks later...
Posted

Pa čovek je prvo bio neki stage dancer, zar ne? Mislim, Omarov glumac :)Najbolji je ipak Stringer Bell :D

Posted

Omar je bio blago smešan, ali mi je sve skupa ovo poprilična jeres