Mauci Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Da, u pravu si, u spici je slika neke zene sa imenom Kirko Skaddeng... posle su stavili Spirosovu sliku :)Inace, ime je pravo slavonsko :DU to ime...http://www.youtube.com/watch?v=O9sMNzyGl4c
morgana Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Efige Efige...Pleše mi se.. http://www.youtube.com/watch?v=P7DecMsMy-8refren dosta slicno zvuci
Crème de la Crème Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 kao jedan od velikih fanova Sopranosa, skidam kapu Zici, serija je The Greek i Spiros nekako najgotivniji likovi :)
nemoderisani Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 kao jedan od velikih fanova Sopranosa, skidam kapu Zici, serija je The Greek i Spiros nekako najgotivniji likovi :)Pošto se nikada nisam dovoljno posvetio Sopranosima, pitam one koji jesu, jel Wire bolji ili lošiji? Jel uporedivo uopšte?
bergasa19 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Grk uopće nije Grk. Kaže.Milorad Pavic nije Grk.
gervasius twinkleminkleson Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pošto se nikada nisam dovoljno posvetio Sopranosima, pitam one koji jesu, jel Wire bolji ili lošiji? Jel uporedivo uopšte?Meni nikad nisu bili zanimljivi, ali ima ih i na ovom forumu koji misle da su Sopranosi bolji od The Wire. U svakom slucaju, jedna od najcjenjenijih serija, ali meni, opetkazemponavljam, nije bila zanimljiva. Probaj, nista te ne kosta :)Veceras krece Hamsterdam :)
Crème de la Crème Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Pošto se nikada nisam dovoljno posvetio Sopranosima, pitam one koji jesu, jel Wire bolji ili lošiji? Jel uporedivo uopšte?Meni su Sopranosi ubedljivo najomiljenija serija ikada, ali opet ne mogu da kazem da su bolji od Zice, sto se mene tice obe su podjednako dobre
Calavera Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Slim Charles Eto zasto je ponovno gledanje zakon, fokusiras se na likove na koje nisi odmah obratio paznju. :D
gervasius twinkleminkleson Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Game the same. Just got more fierce.Slim Charles je i na prvi pogled bio car :D
Behemoth Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Game the same. Just got more fierce.Slim Charles je i na prvi pogled bio car :D+1
gervasius twinkleminkleson Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) greska... Edited November 9, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts