*edited by mod Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Istina ali zato je Stringer to sto je ste a ovo je cuvar koji dnevno unese po koji gram u zatvor. Po mom nekom vidjenju imao je zatvorenika od poverenja koji je to raznosio za njega a opet nije mnogo ljudi moglo da zna preko koga direktno ulazi droga kako ne bi imali adut u odnosu na strazara. A on sam nije imao nikakvu potrebu da prati kome se prodaje to sto unosi.
Mauci Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Imam je'nu primjedbu na epizodu 4. Logika čista, tzv. razum.Dakle, 5 robijaša skvikne zbog mišomora u dopu koji im je dopeljao čuvar. How the fuck, for fuck's sake, sljedećeg dana ufate tog čuvara-šanera sa dopom u automobilu? Hello?!Hm, pa lako kad su mu podmetnuli. And they were subtle with it. You know what subtle means? Laid back and shit. :D
gervasius twinkleminkleson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Hm, pa lako kad su mu podmetnuli. And they were subtle with it. You know what subtle means? Laid back and shit. :DDa, potpuno smetnusmo s uma ovo :)Anyway, citah neke Wireu posvecene forume, i topice o najupecatljivijim scenama. Dzizs, koliko je kul momenata bilo u ovoj seriji. Npr, Omarov nastup na sudu koji bi trebalo da je valjda u vecerasnjoj epizodi
James Marshall Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Po meni je druga sezona još slojevitija (samim tim, meni i kvalitetnija) i čak ima još bolju dramaturgiju (iako se obje slično "odmotavaju", druga mi je još bolje zanatski odrađena, počinje veeeeeoma slow i banalno - priča o "pendžeru" mi je ipak genijalna), malo je podugačak onaj dio o Meknaltijevim problemima na brodu, ali generalno smatram da je veće umijeće napraviti dobru priču i zainteresovati gledaoce da se vežu za "manje atraktivne" likove i probleme (kako se bar čini na početku druge sezone), primjerice IBS nego Barksdale Crew-a. Jebote, u drugoj sezoni ima epizoda gdje nema ni Omara, ni Bela ni Ejvona pa opet sam znao da odgledam po 4-5 epizoda dnevno.
Roger Sanchez Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Jučerašnja epizoda mi je bila previše, kako da kažem, frivolna.
Kayser Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Javite kad na nekom kanalu stignu do poslednje sezone !!!!!
Roger Sanchez Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Koja epizoda, eee... grčka pjesmica na kraju, obrat za obratom, cliffhanger..a i ovo :D Zakon, Reputacija!
ToniAdams Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 samo sam ceko da primetis! :Dfantasticno zatvaranje.
189- Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 bila je 1 scena i sa madjarskim pasosem. samo su se malo zajebali pa su napisali kovats umesto kovacs.ja sam toliko cekao da vidim sta ce biti na kraju ove sezone da sam skinuo poslednje dve epizode i pogledao kraj.. nadam se da ce u narednoj sezoni biti vise omara.
gervasius twinkleminkleson Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 (edited) Varam li se ili se i u spici vidi hrvatski pasos i Osijek kao navodno mjesto rodjenja or something?spojler ne otvarati ako gledate sad na HRTu, pa ne znate sta se desava posle sinocnje epizode E, koliko god puta da pogledam, dodje mi da zaplacem zbog Franka Sobotke. Kako ga ubise prljavi Grci Edited October 28, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Mauci Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Varam li se ili se i u spici vidi hrvatski pasos i Osijek kao navodno mjesto rodjenja or something?Vidi se, ali ime je neko klingonsko, kao i u ovom pasosu sto ga ima Spiros.
morgana Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ne znam sta mi je tuznijesobotka i njegov 'you wanna help us? help me?' monolog od sinoc, kad znam sta je bilo dalje, ili randy-jev 'you gonna help me, huh? you gonna look out for me?' na kraju 4. sezone
Roger Sanchez Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Vidi se, ali ime je neko klingonsko, kao i u ovom pasosu sto ga ima Spiros.To i je taj isti pasoš, ime je isto na špici.
Recommended Posts